PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

nigdy nie obejrzałem do końca, bo zawsze zasypiałem. Film podoba się fanatykom serii. Wg mnie jest przereklamowany.

użytkownik usunięty
weeman86

'nigdy nie obejrzałem do końca' - spróbuj rozłożyć go sobie na 4 razy przez 4 dni po pół godziny. Ja tak zrobiłem i jakimś cudem obejrzałem w go całości

ocenił(a) film na 10

Dlaczego dałeś filmowi 1? Rozumiem, że Ci się nie podoba, ale nie sposób nie docenić strony technicznej.

użytkownik usunięty
MatiZ_3

dlaczego dałem 1 - oj nie będę ci tłumaczył bo to długa historia

Dlatego, że sprawia mu perwersyjną radość dokuczenie tym ludziom którym owy film się podoba. A mniema, że wystawiając 1 nam dokuczy. Szczególnie Gotrekowi co sam przyznał w jednym temacie. Nie rozumiem za bardzo takich zachowań, ale coż...

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Jak to się mówi nie tykaj gówna niech se śmierdzi ;) Ten film już się zapisał na stałe w historii kina i żadne dziecko z kompleksami tego nie zmieni.

użytkownik usunięty
MatiZ_3

''żadne dziecko z kompleksami tego nie zmieni'' - komentarze napisany w tym stylu zazwyczaj świadczą o ograniczeniu osoby, która to napisała.

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Idealnie pasuje tu jeden cytat, który kiedyś znalazłem w sieci , Lema - "Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie skorzystałem z internetu" :D

użytkownik usunięty
Joker_WhySoSerious

Zgadza się, idealnie pasuję do ciebie

jeszcze tu siedzisz? :P

użytkownik usunięty
Gotrek09

Siemka Gotrek :) dawno mnie nie bylo... Widze ze troli wciaz przybywa. Zawsze znajdzie sie taki, ktoremu staje tylko wtedy gdy sobie powrzuca na LOTRa i jego fanow... smutne, dziecinne, salosne zachowanie. Powinno sie zalozyc jakas specjalna grupe terapeutyczna dla smutnych przypadkow jakie pojawiaja sie na filmwebie... tzw antyfanow sie nie wytepi nigdy... dlatego chlopaki dajcie sobie z nimi spokoj... pozdro dla fanow ;)

A w dupie go mam, tylko dziwi, mnie że po tygodniu czasu dalej wytrwale trolluje, no nic smieszny człowieczek, wiadomka że nie da si e tego wytępić, dlatego postanowiłem to olewać, szkoda że internet jest anonimowy, wtedy dzieci by tak nie kozaczyły.

użytkownik usunięty
Gotrek09

A ty po ostatniej kompromitacji masz jeszcze czelność się tu wypowiadać

ocenił(a) film na 10

"A ty po ostatniej kompromitacji masz jeszcze czelność się tu wypowiadać " Tak do ciebie matka mówi jak prosisz o jedzenie, . A tak poza tym, że autor jest kretynem, bo o tym wiedzą wszyscy, za wyjątkiem jego samego/ film świetny, Tvn powinien puścić go kolejny raz , mam nadzieję, że niedługo to zrobi

Kompletnie nie rozumiem dlaczego dałeś 1/10. Ok, rozumiem, że film może Ci się nie podobać, ale w ocenie filmu trzeba brać tez pod uwagę grę aktorską (która w większości przypadków jest bardzo dobra), krajobrazy i oczywiście efekty specjalne, których tu nam nie brakuję