Według mojego skromnego zdania ten film jest za długi, dialogi są nudne, frodo tylko jęczy, gollum to ma jakiś problem. W ogóle gdyby nie muzyka i efekty specjalne to by był już kompletny gniot.
Jak dla mnie to możesz dać 1/10. Jebie mnie to. Frodo poza "jęczeniem" z powodu złego wpływu pierścienia robił wielw innych ciekawych rzeczy a gollum był opanowany przez pierścień. Widze że problem to miałeś Ty ze zrozumieniem filmu. Kolejny fachowcu od krytyki filmowej.
wiesz, każdy może mieć swoje zdanie. Krytykowi filmowemu nie podobają się wszystkie filmy, które ogląda. fordo jęczy od pierwszej częsći trylogii do trzeciej nic więcej.dla ciebie nie jęczy, to twoje zdanie.
Jeśli dla Ciebie zachowanie Froda jest jęczeniem to chyba masz problemy z rozpoznaniem ludzkich zachowan. Jesli nie zrozumiałaś filmu to przeczytaj książke. Zgadzam się z Tobą że każdy może mieć swoje zdanie ale troszke dziecinnie tłumaczysz to że LOTR Ci sie nie podobał.
czytałam większość książek tolkiena i wiem żze ten pierścień zawładnął frodem i on nie był sobą, itd. itp.nie podoba mi się wizja reżysera na ten temat. Irytuje mnie gra aktorska Elljaha Wooda. Powiedzmy miałam inne wyobrażenie o frodzie
Przepraszam ale źle Cie zrozumiałem, masz prawo do krytyki WP ( zwłaszca że nie używaż debilnych tekstów typu chłam, kiepski itp chociaż z gniotem to przesadzieś) ale myslałem że to kolejna prowokacja.