PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737334
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

może niejest to dobre porównanie i może wam sie wydawac śmieszne ale tam przynajmniej aż tak sie niedłuży.

ocenił(a) film na 9
Walker_

Spider nie jest lepszy, i to nie dlatego żebym gardził komiksami, wręcz przeciwnie swego czasu się to pochłaniało, Spider (ekranizacja) to jednak film który nie ma takiej mocy jak "Władca", ani nawet takiej jak najlepsze komiksy o Parkerze, jeśli kojarzysz coś takiego jak Mega Marvel o Crocu czy historię o Venomie (który w 3 jest podobno bidny jak nieszczęście), a kostium Dafoe z jedynki to po prostu żenada.

użytkownik usunięty
Walker_

o_O buehehehehhehe...

Niestety nie nasuwa mi się w tym wypadku żaden konstruktywny komentarz.

ocenił(a) film na 10
Walker_

mi sie nasuwa jeden komentarz:
-raz że są to raczej odmienne gatunki filmowe
-dwa że od kiedy długość filmu decyduje o tym czy jest lepszy? Jeżeli film cię ciekawi to mółbys go oglądać nawet 5 godzin, a skoro ty piszesz że się dłuży to znaczy że cię nie zaciekawił
-trzy to jakbyć ocenił SpiderMena gdyby trwał 3/5 godziny?

Beliar

w sumie prawda. ale pomimo tego że cała trylogia Władcy jest udana a Spidera tylko 1 i 2 częśc to oba są na równi(po głębszym zastanowieniu trylogie Władcy obok dwoma częściami pająka tak stawiam).za wiele chyba porównac chyba te 2 oddzielne sagi niemożemy bo ,jednak ja je zawsze porównywałem ze sobą