PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

dziś!

ocenił(a) film na 10

dziś na tvnie!

ocenił(a) film na 10
Caravan_Girl

Owszem. Swoją drogą dziwnie zachowuje się TVN - sezon ogórkowy w pełni, a emitują trylogię co dwa tygodnie, podobnie Harry'ego Pottera. Żeby obejrzeć takie filmy w TV trzeba było czekać zawsze do jesieni lub wiosny. Również postarali się o emitowanie House'a przez wakacje. Mnie tam odpowiada. :)

ocenił(a) film na 10
AdamCFC

Cieszy taka informacja i to bardzo. Szkoda tylko, że co 2 tyg. wolałabym jednak co tydzień uporać się od razu z całą trylogią. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. I tak będę oglądać po raz sama nie wiem który, niezależnie od tego gdzie/jak i kiedy będzie nadawane.

Caravan_Girl

Jak można takie Arcydzieło oglądać na TVn'ie, przy tych świetnych reklamach, jak dla mnie tego kto dopuszcza reklamy przy Lotrze powinno się wrzucić do kwasu, nie lepiej ścigąć z neta wersje reżyserską?...

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ja ściągłem z neta wersję reżyserską każdej części- i oglądam, kiedy mi się tylko zachce- nie bawię się w jakieś tam TVN-y :)

Dokładnie np teraz miałęm ochotę na mały raidzik i od rana siedzę i oglądam właśnie jestem przy Dwóch Wieżach.

użytkownik usunięty
Gotrek09

No to bardzo fajnie xD Jako ciekawostka- wszystkie części ściągałem jakieś trzy tygodnie xD Zasysało powoli jak cholera- do tego jeszcze wszystkie na HD- to jeszcze wolniej- a wiadomo- na HD bardzo "obszerne" gigabajtowo są xD

ocenił(a) film na 10

Ja byłam w kinie, posiadam fizyczną wersję i dodatkowo oglądam za każdym razem jak leci w tv, reklamy bywają przegięciem ale mi jakoś szczególnie nie wadzą. ;)

użytkownik usunięty
Caravan_Girl

Mnie reklamy wkurzają i irytują ( za wyjątkiem reklam plusa i simplusa xD ).

ocenił(a) film na 10

255 minut z reklamami... ostatnio było 220...

ocenił(a) film na 10
szymon0018

Lovely, tak czy siak, oglądam zawsze i wszędzie.

Caravan_Girl

Kurcze uwielbiam ten fim, ale oglądam tyko z dvd.Tylko wtedy daje to przyjemnośc.1 brak reklam.2.Lepszy obraz i dzwięk.3.Wersja tv jest wersją konowa,a nie rozszerzoną.Nigdy nie będę oglądał w tv...

Caravan_Girl

Ja tam zawsze oglądam WP na tvnie ;D za to lubię tę stację. To w sumie już taka moja mała tradycja. A, i trzeba przyznać, że reklamy promujące trylogię są przednie :)

ocenił(a) film na 10
Progresywna

True blue dziewczyno!

Caravan_Girl

Trzeba jeszcze przyznać, że TVN poza tym, że puszczają LOTRa w superkinie to obecnie najgorsza telewizja polskojęzyczna. Jest strasznie propagandowa, kiczowata i stronnicza.( Niektórzy uważają ją nawet za Platforma Obywatelska tv). Ja nie lubię tej telewizji, chociaż to dobrze, że puszczają LOTR. Szkoda tylko, że w takiej okrojonej wersji.

ocenił(a) film na 8
Ivalor

Hah. Władca Pierścieni to chyba jeden z nielicznych (jeśli nie jedyny) film, który jak widzę w ramówce telewizyjnej i jestem w domu to oglądam, nawet kosztem drzemki na mniej ważnych dla mnie scenach. Nie jestem jakimś wielkim fanem, książek nie czytałem (może nadrobię), ale miło się to ogląda, podoba mi się ten świat i rozmach bitew. Co do prawdziwych fanów rozwaliło mnie stwierdzenie - za miast oglądać na TVNie wolę ściągnąć...

użytkownik usunięty
Mofi

A byłbyś łaskaw napisać dlaczego cię to tak rozwaliło??? :P

Ja czasami sobie oglądam Władca Pierścieni Wersje Reżyserskie z lektorkiem pl na telewizorze przegrane z komputera oczywiście.
Pozdrawiam

cyborg.vandamme

Moja wersja też jest ze wspaniałym lektorkiem, i też oczywiście na plazmie inaczej być nie może

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Dziś 2 część na tvnie, dodatkowo masa wspaniałych półgodzinnych reklam. Tylko dla wytrwałych. ;)