PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

nie wierze po prostu... 9 lat od premiery a dalej jest nagonka na film ktory podbil miliony serc. po co media tworza takie rankingi - nie wiem. wiem ze "LOTR" film, podobnie jak ksiazka jest czyms niepowtarzalnym zarowno dla mnie jak i dla milionow ludzi na calym swiecie.

P.S. do fanow!!! lepieij nie czytajcie forum pod artykulem do ktorego zamiescilem link... mozna sie wsciec.

ocenił(a) film na 10

Normalnie najgłupsze podsumowanie filmu jakie widziałem. Idealnie pasuje na 1 kwietnia albo do Super expresu. "Gdybyśmy odarli obraz Jacksona z efektów specjalnych, które dla większości widzów stanowią clue programu, zostanie kilkugodzinna nijaka produkcja." To ktoś chodzi niby do kina na efekty specjalne? Pozazdrościć. Ciekawe co by zostało po takim Avatarze. Śmiech na sali. Nieźle ograniczonym trzeba być, by stwierdzić, że to "męczący film o chodzeniu".

użytkownik usunięty
AdamCFC

"Lord of the Rings" to po prostu męczący film o chodzeniu. " :D - Nie wiem ile ten burak musiał nawciągać do nosa podczas pisania tego czegoś ale z pewnością musiało być tego dużo :P Istnieje jeszcze możliwość niedorozwoju lub uszkodzenia mózgu ale na pewno któryś z punktów które wymieniłem jest prawdziwy, lub wszystkie - możliwe :)