PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737334
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

udało mi się być w kinie na wielu knotach, ale w życiu nie byłam na tak długim i przereklamowanym, i chcą nas jeszcze dobić następną częścią! ludzie, litości nie macie!!!

użytkownik usunięty
Anki

dokladnie
masz racje ogladajac ten film stracilam cene 3 godziny co za przereklamowana beznadzieja

użytkownik usunięty

popieram
patrz moja wypowiedż powyżej. Nie mam nic więcej do powiedzenia!

Anki

knot do n-tej potęgi - raczej nie
Knot to może jest ale twój komentarz o tym wspaniałym filmie. Nie mam żadnych zastrzeżeń do gry aktorów, do efektów specjalnych, po prostu do niczego. Niemoge się doczekać drugiej cześci wspaniałej trylogii a ty mi tu z takim tekstem wyjeżdżasz, takich jak ty powinni w więzieniach w Chinach o suchym pysku trzymać.

użytkownik usunięty
Anki

odp.
Jeżeli Ci sie nie podobał to twoja sprawa.Następnych odcinków nie musisz już oglądać.Widocznie lubisz odwiedzać kina tylko dla knotów - prawdziwy pech.

tu każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie
stwierdzenie typu : następnej części możesz nie oglądać, jest nie na miejscu. Ktoś, komu film sie nie podobał, na pewno nie pójdzie na drugi i trzeci film z serii, ale ma prawo poinformować o swoich odczuciach - po to jest to miejsce - nie wszystkie filmy uważane przez 95% widzów za wspaniałe muszą sie podobać pozostałym 5 %. Ale także tych 5 % trzeba wysłuchać - maja do tego pawo.

ocenił(a) film na 10
Perlinka

odpowiedź
Oczywiście masz rację, że każdy ma prawo do wysluchania i może wyrażać swoje opinie, ja tego nie kwestionuje.Ale jeżeli ktoś używa dziwnych sformułowań czytaj "knot" i nie popiera ich konstruktywnymi argumentami to uważam, że miałem prawo tak zareagować.Jeżeli Ciebie to obraziło to jest mi przykro i przepraszam...

wienek

'knot' - faktycznie,
to 'wyrazenie' powinno być czymś poparte, ale pamietaj, proszę, że czasem zbędne emocje panują nad wszystkim, nawet nad sposobem wysławiania się :-) Mam nadzieję, że sie na mnie nie gniewasz? :-)
Pozdrawaim

Anki

przereklamowany - to dobre spostrzeżenie

ocenił(a) film na 10
EM_DE_KE_AS

Anki-zostaw ten film w spokoju,bo to nie film dla ciebie,poprostu Cie przerasta...Zabierz się za cos innego.

Joecrou

Rum tum tum, trolle na forum! ^^