PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

wladca pierscienic

ocenił(a) film na 9

to by byla dobra parodia, gosc z wielkmi owlosionymi stopami zapierdziela przez trzy nudne filmy zeby do wielkiego wulkanu wyrzucic taka wielka dzdzownice!

ocenił(a) film na 9
nkwd

ale przez DOBRE nudne filmy, nudne i dobre przynajmniej jak bladerunner. no dobra moze to nie mozliwe. co WY na to?:D

nkwd

Dobry i nudny? Coś nie współgra. Jak Cię film strasznie nudzi to raczej nie nazwiesz go dobrym ;] A jedyne parodie co mi się podobają to te na youtubie z ivoną, reszta to shit.

ocenił(a) film na 10
nkwd

Zjeżdżaj stąd psychofanie Avatara, lub Ojczulka (niestety jeszcze nie jestem w stanie rozpoznać do której grupy psychofanów się zaliczasz)

ocenił(a) film na 10
GalatH

GalatH to nie żaden psychofan, tylko poje..ny TROLL.

ocenił(a) film na 9
Yordi

coz za fascynujaca proba psychoanalizy:D

ocenił(a) film na 9
Yordi

jeszcze jedno, gdybym faktycznie chcial prowokowac to robil bym to w troche mniej ostentacyjny sposob! ja sie po prostu nabijam ale nie sadze ze ktos moze mnie wziazc na serio, bo mam troche wieksze mniemanie o ludziach niz ci sie wydaje! ale gratualcje! udalo ci sie wykryc trolla! a do tego jaki pojebany!:D

ocenił(a) film na 9
GalatH

nie jestem psychofanem ojca chrestnego, a avatara nawet nie widzialem. trolem tez nie jestm, bo w dpuie mam to czy ktos odpise na moje glupie posty czy nie:P

nkwd

To była prowokacja? To już nie można sobie porozmawiać o parodiach Władcy? Jako wielki fan Władcy nie czuje się urażony jego parodiami, przeciwnie, niektóre mnie śmieszą, choć większości są nieudane. Wy tam dwóch u góry wrzućcie na luz ;]

ocenił(a) film na 10
sarev0k

Tylko ,że to jest forum WP Drużyny pierścienia , więc logicznie rzecz biorąc powinniśmy tu dyskutować o tym filmie , a nie o jakiś głupawych video z YT ;]

GalatH

A czy parodia WP nie wiąże się z samym filmem? Jak chcecie dyskutować o filmie to dyskutujcie, jak nie chcecie dyskutować o parodiach WP to nie wchodźcie w ten temat ;] A w ogóle to film został już rozłożony na części pierwsze i dokładnie zanalizowany na forum już jakieś 2 lata, lub więcej wstecz ;]