Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 556 tys. ocen
8,4 10 1 555564
8,1 65 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

11 oskarów

ocenił(a) film na 9

Film jest SUPER !!!!!! Wart jest wszystkich Oscarów, które zdobył. Zrobiony z wielkim przepychem i w hollywoodzkim stylu. Bardzo mi się podobał pomimo kilku niezgodności z książką Tolkiena. Zresztą w całej trylogii było sporo tych niezgodności. Ale pomimo wszystko jestem jak najbardziej na plus.

ocenił(a) film na 9
sprytek

zgadzam sie
Zgadzam sie z Toba w pełni - całkowicie zasłuzone Oscary i film jest (oczywiście wszystki 3 czesci) czaderski i jednym z moich ulubionych:)))) Fakt ze jackson odchodzi troche od ksiazki ale to i tak nie przeszkadza gdyz efekty i całosc sa fantastycznie sfilmowane a gra aktorów jest niesamowita Duży plus dla Jacksona za dobór aktorów (mimo iz w ksiązce Frodo jest starszy, ale mozna Peterowi to wybaczyc) Pozdrawiam wszystkich fanów WP:)))

użytkownik usunięty
sprytek

Zaczypisty film! Mocne efakty dużo akcji ,ale jest mały problem po śmierci króla pierscieni film trwa nudne 45minut ,ale myślę ,że zasłużył na 11 oskarów

użytkownik usunięty

film jest suuuuuuuuuuuuuuper no poza tymi 5 zakończeniami to cool tylko szkoda ze mi sie tak dłużł (po pierwszych 15 min. chciało mi sie do kibla ale dotrwalem do końca) ale film jest the best a tera na co czekac nie ma :( .................może star wars 3 ............. :)