Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 556 tys. ocen
8,4 10 1 555564
8,1 65 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Ale dziadostwo

ocenił(a) film na 1

Cały film to jedna wielka poraszka w dziejach kina

ocenił(a) film na 10
krzysg473

W życiu nie widziałam tak śmiesznego błędu: "poraszka" zamiast "porażka"! Buahaha! Na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy w ogóle zabierać głos na piśmie w języku polskim, bo się raczej na śmieszność narażasz. A co do merytorycznej strony Twej wypowiedzi, to jest ona tak absuradalna, że nie zamierzam jej komentować. Zresztą napisać 9 słów i nie poprzeć ich żadnymi argumentami to każdy debil potrafi...
Serdecznie pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
Nunariel

Hłopak jest poprostó bezpośredni i nie lóbi owijąć w bawełne:)

użytkownik usunięty
Nunariel

sam to zrobiłeś, "oceniając" nie PORAŻKĘ, lecz kolesia od sz.
a film wieje nudą od poczatku do końca. nawet sceny batalistyczne mogą spowodować śpiączkę w każdych okolicznościach. nie polecam. wyłącznie jako ciekawostka dla normalnego widza. po co robić film mający tak miałki scenariusz?
odpowiedz Fanie, bo czuję, że dałbyś sobie żyły podciąc za to całe 9-cio godzinne nudziarstwo...

ocenił(a) film na 10

Nie widzę powodu, aby się przed Tobą tłumaczyć.

P.s. Może byś się zarejestrował.

ocenił(a) film na 10
krzysg473

No cóż jak widać na załączonym obrazku sama jesteś jedna wielka "PORASZKA"!

Zaś Pan drill82... chyba zapomniał, że język polski ma jakąś gramatykę, jak już masz kompa to korzystaj chociaż z "F7" - to NIE BOLI! :P

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
krzysg473

Sorki...nie sama tylko sam! bez urazy

pozdro

ocenił(a) film na 10
Ankabaneth

Szczerze mówiąc to nie rozumiem ludzi, którzy zakładają nowy temat tylko po to, by obrażać ludzi, ich gusty i uczucia. Powiedz mi, jaki jest Twój ulubiony film to też Ci mogę powiedzieć, że to śmieć, tylko nie wiem po co, bo nic mnie nie obchodzi co Ci się podoba, a co nie. Lepiej sobie znajdź dziewczynę czy chłopaka, nic mnie to interesuje, zamiast ludzi obrażać. Żebyś chociaż miał coś ciekawego do powiedzenia... A na Waszą ortografię to nijak się nie da patrzeć. Widać przynajmniej kto z nas nie skończył jeszcze żadnej szkoły (a jeśli skończył to znaczy, że tatuś musiał nieźle nauczycielowi od polskiego łapę posmarować...)Podstawówa z co poniektórych wyłazi i tyle.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
Nunariel

Ankabaneth nie zrozumiałeś żartu z mojej strony a wyglądasz na błyskotliwą osobę:)
Pozdrowienia

ocenił(a) film na 10
Santoro

Najwyraźniej są tak śmieszne drill82!

Pozdrawiam

krzysg473

Skoro to jedna wielka "poraszka" to po co tracisz czas na to żeby wogóle o tym pisać? Nie lepiej zająć sie czymś pożytecznym? Chcesz podrażnic fanów? Raczej wzbudzasz śmiech - przynajmniej u mnie - bo twoja "niezwykle wyczerpująca, błyskotliwa, oryginalna i przemyślana wypowiedź" irytuje a nie drażni i świadczy o tym ,że nie masz co ze sobą zrobić więc próbujesz być cool na forum! Jesli już wyrażasz opinię to jakoś to może uargumentuj i przynajmniej podaj tytuł filmu, który uważasz za godny uwagi! jest przeciez tyle filmow, które na pewno lubisz więc może wypowiedz się też na ich temat (jeśli napisanie więcej niż jednego zdania nie sprawi ci kłopotu)! Trzecia część "Władcy" jest kontynuacją dwóch poprzednich, opiera sie na tych samych zasadach więc nie sądzę aby "Drużyna" i "Dwie Wieże" ci się podobały .... więc po jakie licho lazłeś na "Powrót Króla"? Poza tym jesli film nie trafia w twoje gusta to nie znaczy to, że jest beznadziejny! Każdy ma pełne prawo do pisania tego co chce na dany temat, ale najpierw trzeba przemyśleć to co chce się napisać żeby nie wyszło z tego coś tak płaskiego i dennego jak twoja opinia!

krzysg473

[Akk! Faen...Gud vorbarme seg! I znowu niskich lotów prowokacyja...]

ocenił(a) film na 10
Mortifer_BlackHeart

nawet nie wiem po co pisze bo take tematy każdy fan i "niefan" przerabiał na fimwebie tysiace razy. po co zaczynać od nowa!!
jeżeli uważasz że to dziadostwo to powiedz skąd tyle oskarów?? bo chyba za cos sie je dostaje...

krzysg473

no właśnie zgadzam się, skąd są te oskary. Uważam, że ten film jest świetny i warty tych oskarów.

karola_kitty

Trzeba być po prostu zwykłym bezguściem, żeby napisać iż ten film jest zły... Może napisze mi ktoś co w nim było nie tak?

Rewelacyjna gra aktorów (McKellen, Lee, Otto, Holm, Hill, Blanchett - rulez!)
Znakomita muzyka (jeden z najlepszych soundtracków w historii kina)
Znakomity scenariusz (Oscar - więcej pisać nie trzeba)
Znakomita reżyseria (Także oskar)

Oraz wiele, wiele innych

Pozdrawiam Nunariel i Ankabanetha!

ocenił(a) film na 9
Albertino

Zgadzam się z Tobą w 100%. Film jest naprawde super i wszystko w nim jest najwyższych lotów. Według mnie dopiero Jackson pokazal jak powinno krecić sie sceny batalistyczne. Wielu z reżyserów powinno brać z niego przykład. Serdecznie pozdrawiam

użytkownik usunięty
Pixap

Wszyscy którzy uwarzają że Władca Pierścieni to jest pomyłka to są frajerzy

Dziadostwem "Władce Pierścieni" może określić ktoś dla kogo taki filmy jak choćby "Gigli" czy "Crossroads" są filmowymi hitami.

ocenił(a) film na 8
Pixap

Masz rację. Film przedstawia sceny batalistyczne w ciekawy sposób. Kto by pomyślał że niektóre ujęcia były kręcone kamerą wielkości "resoraka". Całe "Minas Tirith" to makieta! Właśnie za taki "perełki" Władca jest niezwykły..