NIE! TEGO JUŻ ZA WIELE! JAK MOŻNA? Jak można zrobić trzy flimy, które są tak dobre? Wachowscy przy PJ to niedorobione ssipalce! Ten facet to chyba reinkarnacja Tolkiena! Nie wyobrażam sobie, że można stworzyć Śródziemie bardziej realnym! PO PROSTU SUPER (ale końcóweczka jest ciut przydługa:).
o czym ty mowisz?
TO nie zasluga PJ na obrazek pracowala rzesza ekspertow w tym artysci tolkienowscy ktorzy czuja klimat
PJ zepsul ten film szczegolnie ze pozwolil na taki scenariusz - mowie tu bardziej o calosci niz o ROTK
Ten film jak oba poprzedniki zasluguja na podziw za zdjecia i scenografie nic innego!
Dla mnie jak i dla prawdziwych fanow cala produkcja to skandal - chociaz wizualnie film jest piekny
pytanie
Mozesz mi wytlumaczyc kto to jest wg Ciebie "prawdziwy fan"? Z Twoich wypowiedzi wynika, ze to ktos taki kto lubi Tolkiena, kto jest fanem Tolkiena, ale musi tez jednoczesnie potepiac film, PJ i reszte ktorzy przyczynili sie do powstania produkcji ... :D...
Do Hosra cos tam
Ty glupi jestes czy tylko udajesz?
"Dla mnie jak i dla prawdziwych fanow cala produkcja to skandal - chociaz wizualnie film jest piekny" - respirator ci sie zrypal czy co?Non stop to powtarzasz.... ilez mozna