Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 556 tys. ocen
8,4 10 1 555564
8,1 65 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Totalna kupa !

użytkownik usunięty

Nuda, sceny ciągnące się jak flaki z olejem w homoseksualnych akcetach Frodo i Sama, a także tych dwóch kolejnych karłów Mary i ... . Myślę, że furrorę zrobiła podczas kręcenia tej żenady cebula, przez co chlopcom wpatrującym w siebie tak obficie blyszczą się oczka ;)

ocenił(a) film na 10

bez tytułu
Po co Ty tak właściwie poszedłem na to do kina? Myślę, że tylko po to by najeść się popcornu... Nawet nie chcę mi się wypowiadać na temat tak żenujacego i prymitywnego komentarza człowieka, który nie miał nawet odwagi podać swójego maila...

użytkownik usunięty
miriam_b

Totalna kupa - do sandry
Nie wiem do czego Tobie potrzebny mój adres e-mail, przecież doskonale wyrażasz swoje pochodzenie społeczne na liście dyskusyjnej?
Co do popcornu, to mam na jego zapach uczulenie (nie ma więc mowy o jedzeniu) w związku z czym zawsze w kinie mam dyżurną, niegazowaną wodę.

Na szczęście jest to wolna lista dyskusyjna, na której każdy może wyrazić, przekazać swoje prawdziwe odczucia z obejrzanych filmów w kinie. Ty jednak odmienne zdanie odbierasz jako atak i rzucasz wyrazy, których znaczenia nie znasz: żenujące, prymitywne.
A dla mnie, żenujące były sceny homoerotyczne, tak mdłe, przeciągane bez końca, że aż nie mogłem na to patrzeć i wyszedłem.