Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 556 tys. ocen
8,4 10 1 555602
8,1 65 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Tak tvn to najlepsza stacja na świecie a dlaczego bo właśnie oni emitowac będa władce od początku, poprzednio puszczono tylko 2 częsci teraz tvn zaczyna od początku i puszczają wszystkie 3 części zacząwszy od druzyny skączywszy na powrocie króla. Jest!!!!!!!!!!!!
A kiedy jeszcze nie wiadomo ale jak sie dowiem to migusiem napisze!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
szogi1989

Ja się o tym dowiedziałam już przedwczoraj ale napisać nie mogłam :/
Ja się tak bardzo cieszę... TVN górą!! kocham tych ludzi!! kocham ten film! :D :D pozdro i buziaczki :*

ocenił(a) film na 10
szogi1989

A, i jeszcze coś : wkurzył mnie ten tekst: WRRÓTCE .... ale i tak się ciesze :D:D :*:*

ocenił(a) film na 10
kinia_24

Jest taka zasada. Jak mówią WKRÓTCE, to oznacze, że będzie w następnym miesiącu, czyli we WRZEŚNIU ;]

ocenił(a) film na 10
szogi1989

najlepsza stacja na świecie zaserwuje nam arcydzieło Jacksona w wersji okrojonej: z niedopowiedzianymi dialogami i uciętymi scenami, lektorem zagłuszającym głosy aktorów i reklamami z Zygmuntem Chajzerem przed najlepszymi scenami. Rozkosz.
ale fajnie, ze poleci, przynajmniej można sobie pooglądać około trzyminutowe zapowiedzi.

ocenił(a) film na 10
Ronemund

reklamują reklamują i tak w kółko wkrótce wkrótce we wrześniu...hmm to pewnie pod sam koniec jak juz.... i ciekawe jak rozplanują trylogię... mozena weekend mam nadzieje ze nie na kilka tygodni

ocenił(a) film na 10
rxa

a ja mam dziwne przeczucie, że puszczą po jednej części na miesiąc, więc Powrót Króla "już wkrótce" około Wszystkich Świętych.