Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 555 tys. ocen
8,4 10 1 555497
8,1 65 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

dałem 9/10

ocenił(a) film na 9

Film bardzo dobrze zrobiony, wspaniałe zakończenie trylogii ale niestety ma jedna zasadnicza wade jest za dlugi, szczegolnie koncowka... moze sie czepiam pewnei gdyby bylo krotsze (za pewne nie pelne zakonczenie) to mialbym pretensje ze nie wiadomo co sie staloz bohaterami itp... ale jednak za braklo zlotego srodka i dlatego tylko 9/10. JEdnakże dziełem pięknym film jest i warto go obejrzec choc proponuje wczesniejsze seanse by nie wyjsc z kina tak jak ja po polnocy...

ocenił(a) film na 9
ViceHrabia

_-^(@,@)^-_
Popieram. Ja wyszłam z kina po czwartej nad ranem i muszę przyznać, że gdzieś o trzeciej nad ranem siada mi koncentracja.

Mimo wszystko jednak żałowałam, że film tak szybko się skończył! Więc tu się z tobą nie zgadzam.

ocenił(a) film na 9
gw1azdeczka

czas upływa
i tak się zastanawiając to chyba jeszcze raz musze obejrzec ten ilm, bo rzeczywiscie moze moj odbior byl podyktowany zmeczeniem, aczkolwiek kilkoro moich znajomych rowniez uwaza, ze film powinien miec skrocone zakonczenie a za to rozwiniete sceny zdobycia flotylli piratow oraz ataku upiorow na wojska Saurona...