Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 556 tys. ocen
8,4 10 1 555564
8,1 65 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

dobre ale

ocenił(a) film na 8

nie wiem ale kiedy sie czyta inaczej to wychodzi niz na ekranie sceny bitew wspaniale jako czytelnik jestem zadowolny chyba nie moglo byc lepiej ....

użytkownik usunięty
kapitan_sledz

hmm
moglo byc lepiej - ale ktos nie chcial - Dla mnie jak i dla prawdziwych fanow cala produkcja to skandal - chociaz wizualnie film jest piekny

ocenił(a) film na 8

no wiesz
hmm raczej nie zadasz nie mozliwego mialem na mysli ze zaden film nie przebije ksiazki i to co zrobil peter jest dobre i nei mam do tego zarzutu ... chesz zekranizowadz cos wspanailego ... fakt jest duzo bledow niedociagniec ale sie tego nie zmieni ... nadal oceniam film na plus...

kapitan_sledz

niestety
Chociaz film bede ogladal 100 razy i jest on swietnym dopelnieniem - to jednaknie moge go ocenic na plus bo film ma bardzo malo wspolnego z fabula wladcy procz tego ze jest wierny rdzen i glowne motywy

dlatego to tworzy upadek tego filmu chociaz to jedyna pozycja jaka jest znana w wersji VIDEO - jest tez swietna wersja tylko audio z 64 roku poprawiona w 98 - co ciekawe robiona przez maniakow z anglii zreszta przyjaciol i syna tolkiena

PJ ma chwale u mnie za jedno ze sie podjal i zaczal propagowac ale gdziez zagubil sie w otoczce macdonalda i wielkich kontraktach -

Po 1 to nie ekranizacja tylko film na motywach nawet nie na podstawie