Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 555 tys. ocen
8,4 10 1 555497
8,1 65 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

poprostu genialny

użytkownik usunięty

Trylogia Władcy Pierścieni jest poprostu genialna

użytkownik usunięty

jackson to chyba trylogii nie doczytał do końca
Ja to naprawde nie wiem czym się ludzie tak zachwycają w tyjm filmie. Jeżeli jeszcze potrafie zrozumiec tych ktorzy ksiązki nie czytali tak zachwyt osób po lekturze dziwi mnie maxymalnie. Po obejrzeniu III czesci LOTR doszedlem do wniosku ze panu P. Jacksonovi to sie nie chialo juz chyba ksiązki do końca doczytac. Na seansie na którym byłem widownia cztery razy wstawala i zaczynałą wychodzić mysląc ze to juz koniec :))))))) Efeky, wybór sceneri, charakteryzacja (no może bez tony żelu na włosach Aragorna) Tak, Sposób nakreślenia i prowadzenia postaci przez reżysera i aktorów (wyjatek Gimli) ZDECYDOWANIE NIE !!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

hehe
fakt jest moment pewien - jakies 30 sekund czarny ekran - kumpel podobnie jak ja fan tolkiena jak ludzie zaczeli wstawacwtedy krzyknal --TERAZ WIADOMO KTO NIE CZYTAL!!!

hehheheh

przylaczam sie do ciebie P J ale z jedna poprawka PJ chyba nie czytal wcale albo wyrywkowo bo raz film jest jak ksiazka a zaraz zmiany sa takie ze nie wiadomo o co chodzi - nawet gdy sie jest ekspertem i zna sie tolkiena zdanie w zdanie