PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475937}

W chmurach

Up in the Air
2009
6,9 91 tys. ocen
6,9 10 1 91118
7,2 43 krytyków
W chmurach
powrót do forum filmu W chmurach

film porwał mnie od początku i tak im dalej tym stawał się coraz lepszy !!! Co prawda Dość dołujący był ten film główny bohater jest samotnym dojżałym człowiekiem i jakoś niewidac żeby to miało się zmienić chociaż w pewnym momencie nawet satarł się naprawić błędy swojego życia i do tego ta nieciekawa praca polegająca na zwalnianiu ludzi. Dziewczyna która dopiero co zaczyna pracę z Nim, zwyczajnie Niewytrzymuje tego ciśnienia, początkowo dając sobie radę. POPROSTU DEPRECHA naszczęście film na końcu przesyła POZYTYWNE PRZESŁANIE w postaci opini "wylanych" pracowników którzy jednomyślnie wskazują cel swojego życia, czym jest ich rodzina bez nich nieprzetrwali by wszystkich nieszczęść jakie ich spotykajają w życiu takich chociażby jak utrata pracy !!!!!! FILM DOŚĆ NA CZASIE W ŚWIETLE OSTATNICH problemów ekonomicznych w większości krajów świata w szczególności w USA !!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
londontown

Dla mnie to był jeden z najsmutniejszych filmów jakie w życiu widziałem.
Już od dawna tak bardzo nie utożsamiłem się z głównym bohaterem.
Nie chcę zdradzac zakończenia ale zapewne wiecie co mam na mysli. Strasznie mi go było żal!

kwak007

Film przewidywalny, ale niesie przesłanie, daje do myślenia, dobrze się go ogląda, chociaż jednak ciut za długi.
7,5/10