PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475937}

W chmurach

Up in the Air
2009
6,9 91 tys. ocen
6,9 10 1 91116
7,2 43 krytyków
W chmurach
powrót do forum filmu W chmurach

Mam dylemat muszę wybrać pomiędzy autorem widmo, a w chmurach ? Co lepiej zobaczyć, co jest bardziej godne uwagi ?

ocenił(a) film na 4
martinii14

zdecydowanie Autor widmo jest ciekawszym filmem niż w chmurach.

ocenił(a) film na 9
martinii14

"w Chmurach"!

użytkownik usunięty
martinii14

A dla mnie "W chmurach" zdecydowanie. Lubię ciężkie filmy, ale Autor nie przypadł mi do gustu absolutnie. Ile ludzi, tyle gustów ;)

ocenił(a) film na 6
martinii14

Mój głos na "Autora widmo". "W chmurach" jest słuszne jeśli chodzi o treść i przesłanie, ale IMHO brak temu filmowi iskry. A "Autor widmo" to inteligentny dreszczowiec w starym stylu ze świetnym klimatem i aktorstwem. Napisz, na co padł Twój wybór.

ocenił(a) film na 8
Arlin

W końcu padło na ''w chmurach'', ale trochę żałuję, że nie zdązylam na ''Autora widmo'' ;)

ocenił(a) film na 8
martinii14

To tak, jakbyś kazał wybierać między "Ojcem chrzestnym" a "Chłopcami z ferajny", choć i tu i tam mamy kino gangsterskie.

A "Autor widmo" oraz "W chmurach" to dwa różne światy.

Teraz idż na "W chmurach" a za miesiąc na "Autor widmo". Albo odwrotnie.

ocenił(a) film na 8
Mad_Dog

Jak coś to jakbym kazałA ;), wiem, że te filmy sa zupełnie z innej beczki ;p. Byłam przejazdem w większym mieście i miałam okazję zobaczyć coś z nowości i nie wiedziałam na co sie zdecydować dlatego spytałam ;)
Poszłam w końcu na ''W chmurach''.

martinii14

No i jak wrażenia? :) Sama się wybieram na ten film, więc będę wdzięczna za opinię. PS. Autora widmo już zaliczyłam ;)

ocenił(a) film na 8
martinii14

autora jeszcze nie widziałem ale w chmurach jest dobrym filmem z dobrą grą aktorską lecz troche sztywny mimo to dałem mu 8

baczek_84

Myślę , że Autor Widmo mimo, że trzeba trochę pomyśleć nad tym filmem. W chmurach też fajne,mniej skomplikowane.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
marco0985

Wczoraj wreszcie udało mi się obrzejrzeć ''Autora Widmo''. Jestem pod wielkim wrażeniem, film autentycznie wbił mnie w fotel. Od momentu gdy weszłam na salę(niestety spóźnilam się chwilkę) historia pochłonęła mnie całkowicie, że nawet nie rozpielam płaszcza! Nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś dreszczowiec dostarczył mi takiego napięcia i emocji! Muzyka, ten klimat, aktorstwo, dla mnie rewelacja! Teraz rozumiem tych co pisali, że to ciężki wybór między tymi dwoma filmami.