Ostrzegam! Jak zwykle w produkcjach tej Pani reżyser film pełen jest obrzydliwych scen erotycznych (wynaturzonych, niesmacznych i nie na miejscu). Można odnieść wrażenie, że pozostała fabuła użyta jest zaledwie jako tło. Niestety jest to zupełnie niezgodne ze źródłem, na którym film bazuje. W książce, którą wykorzystano przedstawiona jest tragedia ludzka i nie zauważyłem tego, co w filmie widać zbyt mocno. Odradzam zdecydowanie.
Jeśli ktoś zna twórczość tej Pani, to na pewno wie, czego się spodziewać. Jedyny film, w którym nie było tego typu scen to 'Tajemniczy Ogród' - cała reszta, z którą zetknąłem się do tej pory zdaje się ewoluować w jednym, ciągle tym samym kierunku....
jednak masz cos z glowa - tyle razy ci mowie ze nie jestem policjantem a ty dalej swoje hahaha
po drugie to masz cos do policjii ?? policja jest potrzebna by lapac zlodzieji , mordercow , pedofili , itp... i ladowac ich do wiezien ale ja nie jestem policjantem pomimo iz laduje do wiezienia hahahaaha - mowilem ci ze to na twoja glowe za ciezkie do ogarniecia
mowiac ze twoja kobieta jest 4 razy ladniejsza od mojej nie widzac mojej pokazujesz jak tepy jestes - bo ja napisalem ze moja jest poprostu zaje ista dupa a ty piszesz ze twoja jest 4 razy ladniejsza - czlowieku cofnij sie do przedszkola
widze moja kobite przez caly miesac codzinnie przez 24 h na dobie wogole sie nie rozstajemy - jak juz pisalem ze mam 4 miesace wakacji z czego moja kobieta tez ma tyle samo - wiec caly ten czas 24 h na dobie jestesmy razem :))))) wiec nie jest to tak jak ty napisales raz na dwa miesiace - to jest 28 dni 24h na dobe na dwa miesiace :))) a to zmieia postac rzeczy nieprawdaz ???? z tego wychodzi ze jezeli ty pracujesz 8 g dziennie plus weekendy to ja w ciagu roku widze swoja wiecej od ciebie
aha i jeszcze jedno
zlapalem Pana Boga za nogi :)))) chyba zasluzenie
to co po prostu donosisz ? jeszcze gorzej!!
a co do piękności twojej dupy -każda potwora znajdzie swego amatora! pewnie ma tak rozjechaną piz/dę że nic nie czujesz jak ją dymasz. super.
Może jak byście nei spędzali tyle czasu razem to nie musielibyście do seksu kupować wspomagaczy, ale jak się kogoś non stop ogląda, to rzeczywiścnie może w końcu nie stawać...
daj juz spokoj
dla zaspokojenia twojej ciekawosci to byla dziewica a jak wciskam jej bez wspomagaczy to tak ciezko wchodzi ze to troche trwa az wejdzie caly
co do donosicielstwa - koles wez sie ogarnij bo niedlugo zaczniesz o UFO pisac
NO SKORO nie jesteś policjantem, a wsadzasz ludzi do więzienia to albo pies albo skundlony donosiciel, jak inaczej to wytłumaczysz?
znowu sobie zaprzeczasz, więc się nie ośmieszaj,
flak wchodzi ciężko? skoro ma taką małą to po co sztucznie go powiększać?> żeby wchodził jeszcze ciężej? weź już skończ z tymi bajkami bo normalne to nie jest!!
"film pełen jest obrzydliwych scen erotycznych (wynaturzonych, niesmacznych i nie na miejscu)"
?
Dziwaczne spostrzeżenia.
widocznie ludzkosc uprawia seks zawsze i wszedzie i nawet okolicznosci nie oslabiaja popędu...
Masz jakiś kompleks, że to Ci tak przeszkadza?
Z czego co ja wiem, w źródłach często pojawia się motyw seksu i pani reżyser wytłumaczyła genezę tych scen w jednym z wywiadów. Nie są one tutaj przypadkowo i pełnią określoną funkcję. Geneza est bardziej sensowna od bełkotu ludzi, którzy gów... wiedzą o tym jak się wtedy żyło, a mają jak zwykle najwięcej do powiedzenia. Wielcy krytycy. Powinni wprowadzić cenzus inteligencji zanim dopuści się niektórych do oceniania filmów, które przerastają ich wrażliwość emocjonalną. Film ma prawo ocenić każdy według gustu, ale zarzucać, że "wieje nudą, nic się nie dzieje" i że "sceny seksu nic nie wnoszą" to trochę słabe pokazanie, że nie ma się pojęcia o czym się mówi.
Za to ty jesteś po szkole w której nauczyli ciebie jak wyzwać czyjeś matki i ojców !