Moze wg niektorych tu wypowiadajacych sie KAC WAWA powinno zebrac wszystkie
nagrody/? jak nie umiecie odebrac tego filmu jak czlowiek to nie powinniscie sie brac za
ogladanie go skoro piszecie "znow wojna biadolenie i zenada",kolejna czesc spidermana
zobaczcie albo biegnijcie na zmierzch ,ludzie przeżylibyscie jeden dzien w tych kanalach
gdzie nie bylo co jesc i nie dalo sie zyc??, pomyslcie zanim cos napiszecie /co niektorzy tu/
(zyjecie w innych czasach i nie umiecie nawet otworzyc umyslu na to co dzialo sie w
czasach wojny po to sa te, filmy by wam pokazac i oddac choc troche tego dramatu tamtych
lat ,nie bylo wtedy waszych komorek,laptopow,internetu,cieplego lozka ,ogrzanego domu itp
itd mozna wymieniac godzinami pomyslcie a potem krytykujcie//// na temat scen erotycznych
-co was w tym gorszy ,ile razy w tygodniu to robicie myslicie ogladacie wasze filmiki w necie
??? takich hipokrytow dawno nie widzialem ,jeden z podstawowych popedow a tu widze
zgorszenie publiczne ...szkoda slow buractwo bylo i bedzie sczegolnie w tym państwie
wyznaniowym
Witam
Moje pytanie troszkę z innej beczki ale na temat filmu.Bo dziś go oglądałam i przez prawie połowę filmu rozmawiali w języku niemieckim a ja nie miałam nawet napisów.Więc moje pytanie jest następujące...czy ja po prostu miałam złą wersję ściągniętą i powinny być napisy czy tak już po prostu jest w tym filmie że nie ma tłumaczenia? Z góry dzięki za odpowiedź.
Nie pytam o sklep gdzie go można dostać i za ile... ale dobra mniejsza z tym widocznie nie zrozumiałeś tego co napisałam:)
Pozdrawiam
Jeżeli jest Z NAPISAMI to chyba znaczy, że miałaś złą wersję filmu (czyli po prostu nie ściągnęłaś do niego napisów), nie? ;)
Sorry bardzo, ale nie będę chwalił kiepskiego filmu dlatego, że ten próbuje wziąć mnie na litość. NIe muszę być fanem spidermana by to stwierdzić.
Nie pytam o sklep gdzie go można dostać i za ile... ale dobra mniejsza z tym widocznie nie zrozumiałeś tego co napisałam:)
Pozdrawiam
mhrocznyszatan Zgadzam się z Tobą,nie zawsze każdej osobie przypadną te same filmy do gustu bo tak już jest,każdy jest inny i ma prawo mieć inne zdanie,ale niektórzy tego nie rozumieją,''musisz'' oceniać film tak jak on i już,takie osoby działają mi na nerwy ale cóż,najlepiej po prostu to olać bo niektórzy piszą odmienne zdanie również dla prowokacji.