7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 59699
6,9 24 krytyków
W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju
powrót do forum filmu W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju

Ojjj słabo...

ocenił(a) film na 8

Zaraz pewnie zostanę srogo zrugany ale postanowiłem sobie ten film odświeżyć gdyż widziałem go ostatni raz gdy byłem mały dzieckiem i zapamiętałem go jako prześmieszny film z fajną świąteczną atmosferą po ostatnim seansie muszę zmienić swoje zdanie ponieważ z moich pozytywnych dziecinnych wspomnień o tym filmie pozostało niewiele. Film nie dość że wcale nie ma jakiejś specjalnie sympatycznej świątecznej atmosfery a w dodatku raził mnie momentami kretyńskim i żenującym humorem który kompletnie mnie nie śmieszył a raczej odpychał

ocenił(a) film na 8
Szalik999

Po prostu starzejesz się a na to nic nie pomoże...

Szalik999

Gdybym obejrzał go po tylu latach może też by mi się nie spodobał, ale mi się podoba i śmieszy mnie do dzisiaj – podczas gdy w innych domach w święta ogląda się „Kevina”, u mnie zawsze ogląda się „Witaj, święty Mikołaju!” A jeśli akurat nie ma w telewizji (w ciągu ostatnich kilku lat chyba tylko raz TVN puścił ten szmirowaty sequel/spin-off zamiast „jedynki”), to oglądamy na DVD. Co prawda w tym roku TVN zrezygnował z tego filmu, ale na szczęście wyemituje go Polsat.

ocenił(a) film na 10
Pottero

Film nadal jest śmieszny i wprowadza świąteczną atmosfere.