Pytałem już chyba na wszystkich możliwych forach, ale na FW chyba jeszcze nie pisałem. Otóż ja mam nagrany ten film na VHS i było to bardzo dawno temu...ok 10 lat wstecz, było to nagrywane z polsatu i jest tam bardzo charakterystyczny lektor który używa takich zwrotów jak np. "zajęczowargim , zasmarkanym, dupkiem", "niebieskim garniturze z wizkozy", "czy piłka w grze". uwielbiam tan film ale tylko z tym lektorem. Przeszukałem całą sieć, ale nigdzie nie mogę znaleźć tejże wersji. Nie obiła wam się może gdzieś kiedyś o ręce??? Będę bardzo wdzięczny za informacje....
Też kiedyś nagrywałem tę wersję. Jakbym dobrze poszukał to bym gdzieś na VHS-ie jeszcze znalazł. Problemem jest jednak stan tej taśmy. Sądzę, że nie przetrwała próby czasu. Polecam poszukać na Torrentach, ponoć coś tam jest...
Myślisz że jest na torrentach? Ja osobiście ściągam filmy spakowane w partach, w torrenty bawiłem się kiedyś, jest to dość drażniące bo wszędzie trzeba się rejestrować i gdzie nie gdzie j przy tym płacić za rejestracje, a czy film tam będzie to nic pewnego;/
Też mam nagraną dokładnie tą wersję , jeszcze są w niej reklamy z polsatu i mówią że można wygrać seata cordobe :D I jakoś pozostawia wiele do życzenia jednak z innym lektorem nie potrafię oglądać tego filmu , dałbym dużo żeby mieć tą wersję w dobrej jakości :<
Dzisiaj na polsacie była wersja z tym lektorem którego szukamy ! ! ! Nie nagrałeś może? Ja tak ale niestety po raz kolejny na video :/
Kurcze chciałem nagrać ale nie zdążyłem. Może będzie powtórka? Jeśli tak i ktoś mi przypomni, to na pewno nagram i jakość będzie gitara.