7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 59699
6,9 24 krytyków
W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju
powrót do forum filmu W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju

Pytałem już chyba na wszystkich możliwych forach, ale na FW chyba jeszcze nie pisałem. Otóż ja mam nagrany ten film na VHS i było to bardzo dawno temu...ok 10 lat wstecz, było to nagrywane z polsatu i jest tam bardzo charakterystyczny lektor który używa takich zwrotów jak np. "zajęczowargim , zasmarkanym, dupkiem", "niebieskim garniturze z wizkozy", "czy piłka w grze". uwielbiam tan film ale tylko z tym lektorem. Przeszukałem całą sieć, ale nigdzie nie mogę znaleźć tejże wersji. Nie obiła wam się może gdzieś kiedyś o ręce??? Będę bardzo wdzięczny za informacje....

zioleklukas

Przyłączam się do prośby. Od lat poszukuję tej wersji : D

zioleklukas

Też kiedyś nagrywałem tę wersję. Jakbym dobrze poszukał to bym gdzieś na VHS-ie jeszcze znalazł. Problemem jest jednak stan tej taśmy. Sądzę, że nie przetrwała próby czasu. Polecam poszukać na Torrentach, ponoć coś tam jest...

ocenił(a) film na 9
endrju_p_2

Myślisz że jest na torrentach? Ja osobiście ściągam filmy spakowane w partach, w torrenty bawiłem się kiedyś, jest to dość drażniące bo wszędzie trzeba się rejestrować i gdzie nie gdzie j przy tym płacić za rejestracje, a czy film tam będzie to nic pewnego;/

ocenił(a) film na 9
zioleklukas

Też mam nagraną dokładnie tą wersję , jeszcze są w niej reklamy z polsatu i mówią że można wygrać seata cordobe :D I jakoś pozostawia wiele do życzenia jednak z innym lektorem nie potrafię oglądać tego filmu , dałbym dużo żeby mieć tą wersję w dobrej jakości :<

ocenił(a) film na 9
Ibanezz

No to witam w klubie:)

ocenił(a) film na 9
Ibanezz

Dzisiaj na polsacie była wersja z tym lektorem którego szukamy ! ! ! Nie nagrałeś może? Ja tak ale niestety po raz kolejny na video :/

ocenił(a) film na 10
zioleklukas

Kurcze chciałem nagrać ale nie zdążyłem. Może będzie powtórka? Jeśli tak i ktoś mi przypomni, to na pewno nagram i jakość będzie gitara.

ocenił(a) film na 8
zioleklukas

Ha, ha...

"niebieski garnitur z wiskozy" - dokładnie! Też to pamiętam...