7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 59699
6,9 24 krytyków
W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju
powrót do forum filmu W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju

o filmie

ocenił(a) film na 10

" W krzywym zwierciadle : Witaj Świety Mikołaju " to film który od około 10 lat co roku oglądamy na poczatku grudnia . Oznacza on dla nas zbliżanie się Gwiazdki i Świąt Bożego Narodzenia . Można powiedzieć że wprowadza on nas w odpowiedni nastrój . Film ten nigdy nas nie nudzi .

sambojan___

Dokladnie to samo , tylko ja ogladam od 15 lat , ale w okolicach 15-20 grudnia. Dla mnie film kultowy z niepowtarzalnym klimatem Swiąt.

mr_szakal

tak samo ogladam co roku ten film, nie ma sobie rownych i jest to najlepszy film o swietach i watpie by powstal lepszy. Pozdrowienia dla Clarka i jego rodziny zwlaszcza Ediego:)

ocenił(a) film na 10
sambojan___

Tak kopniętego filmu to ze świecą szukać :D
Mnie się tam nie znudzi tak szybko - wyjątkowo lubie tę część "Krzywego zwierciadła" :D

sambojan___

Dokładnie to samo. Oglądam go z rodziną zawsze w grudniu od ponad 10 lat.

ocenił(a) film na 10
Red_Hot

O tak! Ja także oglądam ten film co roku i ZAWSZE wprowadza mnie w taki miły Świąteczny nastrój :) Ale o dziwo w tym roku puszczają go wcześniej, troche za wcześnie, jak dla mnie...
Pozdrawiam =]

ocenił(a) film na 10
sambojan___

Ehm... niesamowite ja też oglądam go od 15 lat, zacząłem jak byłem bardzo małym dzieckiem !!! To niesamowite że aż tyle osób tak samo co roku (w grudniu ) celebruje jego edycje w TV, czy na VHS ;-) A ja myślałem że jestem sam :-D