Jak w Polsce ktoś w wieku 18 lat robi karierę to się wiesza na nim psy ? Nie jestem jakąś fanką talentu Wieniawy, ale gra chyba całkiem znośnie i to duży sukces jak w tak młodym wieku jest się jedną z popularniejszych aktorek, a tu ciągle drewno, beztalencie itd. No ileż można...
otóż to, tym bardziej ze ona dopiero raczkuje jesli chodzi o kino, a czepiaja sie jej chocby zagrala juz w 100 filmach, z reszta w wiekszosci czepiaja sie kobiety hehe ciekawe czemu hym ;)
że co?sorry ja jej jeszcze nie widziałem w żadnym filmie tylko w jakiś pseudo serialach,to nie jest aktorka tylko jakieś celebryckie dziwadło,w filmach powinni grać aktorzy a nie takie cudaki bez talentu,filmowi bez oglądania można dać już ocenę 1
Ma za sobą już "Kobiety mafii" jeśli chodzi ci o filmy. Gra w serialach. Z resztą Kożuchowska kojarzona jest praktycznie wyłącznie z seriali i to o takiej głębokiej fabułę, jak np. M jak miłość. (To był sarkazm). Tylko jej jakoś nikt nie powie, że jest drewno bo jest po 40, a Wieniawa ma 20 lat i już wszędzie jej pełno, bez polotu itd... trochę wyrozumiałości. Nie angażują jej tylko dzięki ładnej buźce, ale pokładają w niej pewnie duże nadzieje. Gra nawet dobrze jak na kogoś, kto nigdy nie uczył się w kierunku aktorstwa.
Porównywanie kożuchowskiej do Wieniawy to jest własnie dobre porównanie ten sam poziom beztalencia,dodałbym jeszcze adamczyka który psuje swoją morda każdy film jak i resztę tych celebrytów udających aktorów w serialach a po drugie jak ja ide na film i płace 50zł to wymagam żeby w tym filmie grali dobrzy aktorzy i żeby to był dobry film a nie jakies amatorki bez szkoły które jedyne co im dobrze wychodzi to seplenienie albo teatralne gesty jak w filmach z lat '20
Ps.obejrzałem dzisiaj ten film podwyższyłem ocenę do 2 za grubasa i za to jak dobrze Lubaszenko zagrał w radiowozie,reszta to była kupa a zaznaczam że ja nie jestem w ogóle wymagający jeśli chodzi o horrory a tym bardziej slashery