4,4 99 tys. ocen
4,4 10 1 98680
5,7 71 krytyków
W lesie dziś nie zaśnie nikt
powrót do forum filmu W lesie dziś nie zaśnie nikt

Nie przepadam za Polskimi filmami... ale TO?? Takiego gniotu to ja dawno nie widziałem... Wszystko tu jest na totalnym dnie... zaczynając od historii 1 do 1 z drogi bez powrotu, którego to filmu też nie polecam (co utwierdza że już nikt nie potrafi czegoś nowego wymyślić...), idąc przez dwa potworki co wyglądają jak Kwazimodo, który uciekł z płonącego Notre Dame, gra aktorska zaskakuje jak ... właściwie nawet nie idzie porównać, kończąc na totalnym braku klimatu (horror w ciągu dnia? wtf), o muzyce nie wspominając... Ja naprawdę nie wiem jak ludzie mogą zachwycać się czymś takim .... 1/10

tomkad1994

Za czym dokładnie nie przepadasz w polskich filmach? Można nie przepadać za złymi filmami, albo za jakimś gatunkiem, ale jak można nie przepadać za kinem jakiegoś kraju, zwłaszcza jeśli polska kinematografia jest od lat w świetnej formie?

ocenił(a) film na 3
Lukasz641

Polskie kino do mnie nie przemawia brak im efektow, może dlatego że jestem fanem marvelów i innych filmów z rozmachem (efekty hollywoodzkie), 90% polskich aktorów których znam to albo grają w serialach albo dubbingują (i tutaj akurat bez zarzutu) . Za horrorami też nie przepadam i do tego zostałem "zmuszony" oglądac ;p bardziej wolę thrillery które trzymają w napięciu niż horrory w których latają kanibale potworki i inne głupoty.

ocenił(a) film na 3
tomkad1994

Chociaż z drugiej strony jedno wykluczyło drugie :D bo powiedziałem że lubię fantastykę a potem że nie lubię horrorów przez zmyślone potworki xD takze no... ;p