Wiem wiem wiem, salshery nie mają mieć fabuły, rozbudowanych dialogów bo po co? gówno prawda, robią slasher to fajnie jakby dodali coś nowego co mogłoby rozbudować ten gatunek, ale nie dlatego wystawiłem taką ocenę.
Wszędzie drzewa, gra aktorska wtopiła się w otoczenie z tym, że drzewa adekwatnie odgrywały swoje role, natomiast ta winiewa czy jak jej tam powinna wrócić do reklam podpasek bo tam jej talent aktorski może zostać doceniony. Dzwięk masakraaaa za cicho muzyka puszczona w tle, chodzi mi bardziej o to, że dzwięk gdy coś o coś uderza w filmie jest tłumiony przez coś nie wiem po co, wtedy ma być głośno. Praca kamery, to jak oddali scenerie, oraz zdjęcia miodzio ale polaczki wiedzą jak dobrze kręcić nie potrafią tylko pisać scenariuszy oraz grać ( są wyjątki!) aaaa wątek homo jest na siłe wciskany oraz parę innych zupełnie niepotrzebnych scen. ktoś mi powie jak jeden z grubasków na początku ukrył się za tym drzewem? xD on wystawiał swoją dłoń natomiast jego już widać nie było.
Podsumowując gdyby się dało to chciałbym zwrotu czasu za ten kicz, ale z racji tego, że nie płaciłem mam to w dupie. Cieszy mnie fakt, że polska zaczyna kręcić nowe gatunki to na plusik