Znacie może jakieś inne filmy o podobnej tematyce? Coś jak Honey, coś jak step up, lub filmy, które fajnie się ogląda..., które są świetne na długie zimowe wieczory? :)Z góry dzięki, pozdrawiam.
Począwszy od Dirty Dancing skończywszy na Step up (chociaż nie na Step up bo osobiście go całego nie widziałam jeszcze ) Ale ponoć przeraklamowany, ale to wszystko zalezy od gustu. Mnie osobiście ciągle urzeka Dirty Dancing, a pomysleć że jak pierwszy raz go oglądałam to może miałam z 6 lat wtedy mi się podobało, ale 10 lat mineło i jest juz zupelnie inaczej. Musze przyznac że dwójke tez bardzo lubię, szczególnie kubańskie rytmy, które uwielbiam. Ukachane W rytmie hip hopu doczekało się drugiej części która 10 października miała premiere w Stanach jednak od razu weszło na DVD, aktualnie jest juz do zssania z neta, więc musze się rozejrzeć warto wiedzieć że teraz w postać Sary wciela sie polaka Izabela Miko, a ze specialnym udziałem gra również Jacqueline Bisset!!! Dalsze losy dziewczyny która po śmierci matki zrezygnowała z baletu, ale po przeprowadzeniu się do ojca,
ten film z banderasem ogladałam wcozraj ..mozna wypożyczyć bo jest juz na dvd...jest poprostu bombowy..bardoz mi sie podobała ta rola banderasy...przypomina mi to troszke "MŁODZI GNIEWNI" Z Michele Phifer jednakze jest inna tematyka...oczywiscie tanec dodam ze towarzyski...jest tu grupa zbuntowanych nastplatków których pan banderas chce nauczyc szacunku...itd.///POLECAM NAPRAWDE MIODZIO!!:pp
"Ostatni taniec" z Patrickiem Swayze to totalna porażka! Dwójka niemłodych już tancerzy zrobiła film dla siebie! Szkoda czasu.. Ani treści ani tańca.. Dla fanów STEP UP i HONEY polecam koniecznie REWANŻ (YOU GOT SERVED), WYTAŃCZYC MARZENIE (TAKE THE LEAD), ŚWIATŁA SCENY (CENTER STAGE) - choć mniej.. i oczywiście W RYTMIE HIP HOPU 1 i 2. Billy Elliot - CUDOWNY! Ale nie w tym stylu i nie na poprawienie humoru.. Raczej na refleksję.. Ze staroci może jeszcze FLASHDANCE jest warte "rzucenia okiem".. Dziewczynom spodobają się wszystkie części "Dziewczyny z drużyny" (cheerleaders). POZDRAWIAM!