PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140331}

W stronę słońca

Into the Sun
2005
5,5 4,2 tys. ocen
5,5 10 1 4215
W stronę słońca
powrót do forum filmu W stronę słońca

Ciekawe czego się spodziewali wszyscy, którzy tak krytkują ten film. Wiadomo, że Seagal jest mistrzem sztuk walki i przede wszystkim będzie pokazywał swoje umiejętności, a nie popisywał się aktorstwem. W filmie widoczne są jednak liczne niedociągnięcia reżyserskie, które powodują, że akcja czasami się nie klei. Jednak sceny walk są emocjonujące i zrobione sprawnie, moim zdaniem ciekawsze niż np. w "kill bill", bo bardziej realistyczne, choć samych filmów nie ośmielę się nawet porównywać, ze względu na mistrzowską reżyserię Tarantino. Myślę, że większość sięga po filmy z Seagalem żeby zobaczyć jak ten facet walczy- i tym osobom ten film polecam.

dyrman

Człowieku ale o to chodzi że w tym filmie nawet na Segala nie warto popatrzec bo gościu tak słabo się bije noi jego gra aktorska - dosłownie fatalna - (dawno go takiego nie widziałem) - jak chyba w żadnym filmie! W dodatku beznadziejne dialogi, a pierwsze minuty filmu to istna parodia! Jestem zdania że straciłem tylko czas oglądając ten film i taka jest prawda stąd też odradzam tę pozycję bo jest to tandeta z dna kina.