6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85070
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

o homoseksualistach.Niech nie włażą mi na głowę są mniejszością i powinni siedzieć w ostatnich ławach sejmu najlepiej za murem.Wcześniej o ludziach nie wypuszczających posłów z sejmu mówił o pałowaniu.Mam przypomnieć,że Wałęsa jak zakładał Solidarność też był w mniejszości więc też Jaruzelski powinien go umieścić za murem.On ma być ikoną Polski.Podobno demokracja ma polegać na tym,że większość powinna dbać o prawa mniejszości.Ja jako człowiek tolerancyjny szanujący odmienne poglądy dotyczące życia seksualnego wstydzę się,że taka osoba reprezentuje mnie i Polskę zacofana i mało wykształcona.

Chuck Norris chyba też konserwa - jednym machnięciem pały zapładnia jednocześnie 9 kobiet.

użytkownik usunięty
Jordan66

To nie Chuck zapładia one same chcą.

One nawet tego nie wiedzą.

ssij pento, pedale.

użytkownik usunięty
PopekKrulJESTJEDEN

Jeb** policje jedynie to polacy umieją najlepiej.Nikt nie jest ponad prawem i dla takich jak ty jest więzienie niech firma wyciągnie złodzieja.Ja wole być uczciwym Polakiem i szanować prawo i policję.Tak szanuje też homoseksualistów,bo są lepszymi ludzmi od katoli i kiboli.Firma to gówno dla takiego prawdziwego polaka.Siedziałeś chociaż w więzieniu,bo takie foto to ja też mogę wstawić.

ocenił(a) film na 3

"Tak szanuje też homoseksualistów,bo są lepszymi ludzmi od katoli i kiboli".

A co kibolami i katolikami którzy prywatnie uważają siebie za homoseksualistów? Przy czym mówię o "homoseksualistach" a nie homonazistach" krzykliwie skaczących z posłem Grodzkim na paradach i żądających praw umożliwiających bycie grupą uprzywilejowaną. Owi katolicy lub kibole są podludźmi nie posiadającymi prawa do szacunku?

użytkownik usunięty
tc1987

Kibole - to margines społeczny niszczący reputacje kibiców.Platforma obywatelska to też katolicy więc nie pisałem o nich tylko o katolach.Jest kilka rodzajów katolików normalnych i fanatycznych tak samo jak ateistów itp.

Jesteś tylko zwykłym szczekaczem z internetu. W rzeczywistości pewnie konfident , który sprzedaje swoich ziomków psom.

użytkownik usunięty
PopekKrulJESTJEDEN

Ty jesteś zakompleksionym idiotą z logo Jp.Nigdy nawet nie siedziałeś w pierdlu.Ty ja mam przyjaciół nie ziomków.I w przeciwieństwie do ciebie szanuje policje i prawo,a jak twoje ziomy handlują narkotykami to masz prawo i obowiązek zawiadomić o tym policję,bo to jest nielegalne i moi przyjaciele reprezentują poziom,którego ty nie znasz to uczciwość.

Kozak z ciebie , żydzie parchaty. Idz ogladac te swoje gejowskie chinskie bajeczki...

użytkownik usunięty
PopekKrulJESTJEDEN

No tak tylko takie firmowskie szmaty umią mówić w taki sposób.Zydzi w przeciwieństwie do ciebie są inteligentni,a ty słuchasz czegoś czego nie rozumiesz.Jara się handel narkotykami i jeb** policjji.Wole rozmawiać z homoseksualistami niż z kryminalistami i pospolitymi dresami.Taki popek dostałby po mordzie od razu poszedłby na policje,bo po co mu ochrona psy.Sziedziałeś w pierdlu?Wole oglądać japońskie anime niż wolać jestem kozak słucham firmy gówno w morde jp to cały czas i na każdej płycie honor i ojczyzna gdzie skoro lepiej handlować i ogłupiać małe dzieci ziołem.