6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85076
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

.

ocenił(a) film na 9

ludzie poczekajcie na premierę filmu a dopiero potem oceniajcie rozumiem że chcecie się przypodobać swoim ''idolom'' Kaczyńskiemu i Rydzykowi i ich całej ekipie ale filmu jeszcze nikt nie widział tak więc skąd wiecie że będzie to laurka Wałęsy co ? z pewnością woleli byście obejrzeć film o '' wielkich zasługach wspaniałych braci kaczyńskich przecież oni tak wiele zrobili dla naszego Kraju'' Ale na szczęście żyjemy w normalnym narodzie gdzie powstają filmy o bohaterach a nie skończonych marnych politykach

użytkownik usunięty
OLIN1

O kur.. następny dobrze wytresowany leming :):):).Czy was produkują taśmowo czy jak ?.Pewnie za dużo propagandy z TV.

Obaj się zabijcie albo zapiszcie na forum partii, każdy swojej. Wiadomo, że "Wałęsa" nie będzie poważnym rewizjonistycznym filmem tylko podręcznikową produkcją z pewną tezą ale to nie powód żeby przerabiać filmweb na polityczny poligon.

ocenił(a) film na 8
OLIN1

Masz racje ONLIN zresztą co ja będe mówił.Tutaj powiedziałem swoje zdanie
http://www.filmweb.pl/film/Wa%C5%82%C4%99sa-2012-608184/discussion/Widz%C4%99+%C 5%BC%C4%99+ch%C5%82opcy+od+czarnego+PR-u+wynaj%C4%99ci+przez+PiS+ostro+ju%C5%BC+ jad%C4%85+%21%21,1796823

Pożyjemy zobaczymy.Co prawda "Katyń" zawiódł mnie ale dzięki panu Robertowi Więckiewiczowi "Wałęsa" może być lepszy.Oby bo bez względu co ludzie wszyscy sądzą o Wałęsie jest to człowiek o którym film może powstawać śmiało byle by był by on pokazany tam ludzko