6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85076
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

Każdy zainteresowany filmem powinien być wdzięczny firmie AMBER GOLD, która okradła
ludzi i zasponsorowała ten wybitniy film o kryształowej osobistości Wałęsy! Cóż za ironia
losu z ukradzionych pieniędzy powstanie film wybielający Bolka i okłamujący ludzi po raz
kolejny. Czyli być może obejrzy go ktoś zdradzony przez Wałęsę, następnie przez niego
oszukany, gdy doszedł do władzy, okradziony przez Amber Gold i płacący za bilet na to
"wybitne dzieło" czyli znów oszukany przekłamaniami w filmie. Doprawdy wyjątkowa i
okrutna perfidia.

piero18_18

dlatego ściągne go z neta, ale jestem ciekawa jak będzie przedstawiona osoba pana prezydenta, kiedyś wykrzykiwał pod stocznią solidarność! a teraz jak solidarność wyszła na ulice to wypowiedział się.. że trzeba było lać ich pałami.. :) ciekawa postać

PeggySue_filmweb

Jak słyszę wypowiedzi Wałęsy, które mówią tylko w kółko o globalizacji, wartościach i innych wyuczonych na pamięć ogólnikach to zastanawiam się jak mogą ludzie uwierzyć mu mówiącemu, że był na tyle sprytny, inteligenty i przebiegły, że sam obalił komunę, bo przecież często tak mówi "ja walczyłem", "ja obalałem". Przecież on nawet nie potrafi jednej myśli wartościowej poprawnie po polsku skonstruować.

piero18_18

dlatego trzeba zobaczyć ten film..

piero18_18

Przecież Wajda popiera Partię , a Partia go tak więc niedorzeczności w tym że jego dziele będą na porządku dziennym.
Niestety w naszym kraju to złodzieje i kombinatorzy kreślą nową historię.

piero18_18

Jaki sponsor taki film i bohaterowie :) może plichta kogoś zagra gościnnie nawet by pasowało :P