Czy myślicie iż u nas w kraju dochodzi do takiego procederu?
Najłatwiej sfałszować zaznaczając drugi X co jest równorzędne z unieważnieniem głosu.
Zastanawia mnie to w szczególności w odniesieniu do JKM i UPR/Nowej Prawicy.
W niezależnych sondażach zawsze mają wysokie poparcie a po liczeniu głosów ok 2%.
Czyżby SB/UOP/WSI i spółka postanowili już nigdy nie dopuścić ponownie do takiej sytuacji jak z Olszewskim?
A mógł byś mi wytłumaczyć kolego co twoje pytanie ma wspólnego z filmem '' Wałęsa'' no ale skoro je zadałeś to ci odpowiem myślę że w Polsce nie dochodzi do czegoś takiego oczywiście może zdarzy się jakiś kretyn który dopisze x na kilku kartach do głosowania ale w skali całego kraju to jest tak mały ułamek głosów że niema on żadnego wpływu na głosowanie tak więc nie rób z wolnego kraju jakąś Rosję gdzie wybory fałszują nawet wiedząc o tym że są nagrywani. A partie które zostały przez ciebie napisane powinny postarać się o więcej wyborców a nie zwalać na fałszowanie wyborów przecież sam Marek Jurek miał problem w ostatnich wyborach z zebraniem wymaganych podpisów do rejestracji a co dopiero mówić o wygraniu wyborów
Do sondaży nie potrzeba mieć 18 lat.JKM NIGDY nie wejdzie do sejmu,mamy zbyt mądry naród,pogódź się z tym
Mądry naród? Bardzo ciekawa teoria. A tak w ogóle znasz program KNP? Czy tylko tak powtarzasz?
Pozdrawiam.