6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85070
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

Może jednak obejrze.

użytkownik usunięty

Wajda zawsze kręcił dobre filmy.Zobaczymy jak mu wyjdzie i czy pokaże dobre i złe strony Lecha Wałęsy czy będzie to propaganda.Zobaczymy i po filmie się wypowiem,bo na razie nie ma o czym mówić.mam nadzieje,że pokaże bardzo realistycznie tamte czasy,braci Kaczyńskich,rządy prezydenckie i podpisanie lojalki w sb i kontrowersje wokół tego.Jak nie to będzie lipa.

ocenił(a) film na 1

polecam forum-bombera, nie musisz zakładać dziesiątek tematów na forum, klikasz raz i zaspamowuje całe forum bezsensownymi postami.

użytkownik usunięty
niecik

Sorki coś mi internet wysiadl.Zadługo się ładowało i musiało dać trzy tematy jak chcesz te dwa możesz zgłosić do usunięcia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
krasick

To,że masz w godło w koronie nie czyni ciebie patriotą tylko zwykłym idiotą co nie wie co to Bóg,honor i ojczyzna.Jestem i zawsze będę wierny polskiej lewicy.Kibicuje Lechowi Wałęsie i to PO jest już nudne.Będę popierał rząd platformy obywatelskiej,aby takie szumowiny nie doszły do władzy.Nie wierze w zamach i to,ze zalaliście internet nie znaczy,że w Polsce istnieje tylko jedna partia.Tak lubię Gierka i czasy Prlu były poniekąd lepsze od dzisiejszych,a stan wojenny wprowadzony przez Jaruzelskiego był złem koniecznym,ale dzięki Wałęsie,obyło się bez krwi.

Nie musiałeś tego pisać, gdyż wcześniej nazwałem Cię "pospolitym lemingiem", co oznacza, że znam Twoje poglądy. Jesteś 23 letnim fanem Peji - nic dodać, nic ująć.

ocenił(a) film na 1
krasick

Gierek to ten po linii tych Gierków? czerwonych pajaców zdjętych z wieszaka KGB?

użytkownik usunięty
niecik

Wole Edwarda Gierka od Jarosława Kaczyńskiego,a Jaruzelski chociaż chciał nas obronić przed sowietami,a nie jak Kaczyński z nimi wojować.

użytkownik usunięty
krasick

Jeśli nie słuchasz hip hopu i nie pochodzisz z tego środowiska to nie wiesz kim jest Peja.Jestem człowiekiem nowoczesnym,nie pale zniczy na 10 kwietnia i nie obchodzi mnie tragedia w Smoleńsku.