6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85069
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

Nie rozumiem ludzi

użytkownik usunięty

którzy oceniają film zanim go widzieli. Ogarnijcie się...

ocenił(a) film na 1

A " Mein kampf " czytałaś ? Bo większość ludzi nie czytała , a ma wyrobione zdanie . Tak jest i w tym przypadku... :)

użytkownik usunięty
robert_fk

jestem facetem. mein kampf czytalem w polowie. i chetnie wybiore sie do kina. ;)

ocenił(a) film na 1

O to przepraszam :) Twój nick powinien brzmieć pyta3g wtedy nie miałbym żadnych wątpliwości :) Retaplan trafnie spostrzegł o co mi chodzi ...

robert_fk

Hahaha.. pyta3g, dobre !

użytkownik usunięty
VictoR__

tak, swietne...

użytkownik usunięty
robert_fk

tak, i byla by wielka afera, ze pyta3g o nic nie pyta...

robert_fk

100000000000000000/10, genialny post

ocenił(a) film na 1

Wystawienie negatywnej oceny dla tego filmu bez oglądania to po prostu forma protestu i splunięcie na mit założycielski III RP.

użytkownik usunięty
Rataplan

na film sie wybiore, bo wg mnie tu nie chodzi o agenta sb "bolek" lecz o to jaka wizje walesy mial wajda.

ocenił(a) film na 1
Rataplan

Bardzo ładnie i trafnie to określiłeś.

Wajda już powiedział, co sądzi o Wałęsie - nie zgadzam się z tym całkowicie i dlatego będzie to film, którego nie ocenię i nie obejrzę.
Nie dałem żadnemu filmowi 1 gwiazdki, nie oglądając go i nie zmieni się to przez Człowieka z Nadziei. Nawet dziełom o Bieberze, więc to o czymś mówi :) Nie chcesz oglądać czegoś, co w Twoim mniemaniu jest niepotrzebne albo tendencyjne, nie oglądaj, ale nie oceniaj na 1 czegoś, czego nie znasz..taki mój króciutki apel.

ocenił(a) film na 8
kampinosek1990

Mam dokładnie takie samo zdanie w kwestii ocen. IMO to kwestia takiej elementarnej internetowej przyzwoitości. Nie podoba wam się temat czy sposób jego ujęcia - piszcie o tym. Kto będzie chciał to przeczyta, kto nie będzie chciał nie przeczyta. Ale sztuczne zaniżanie oceny to nic innego jak zaśmiecanie tego (i tak już nieźle ufajdanego) portalu i szkodzenie jego wiarygodności. Jak również zniżanie się do poziomu rozmaitych trolli, które "dla beki" wystawiają z d*py wyciągnięte oceny.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
kampinosek1990

dokladnie. nie daje sie filmowi nawet 1 puki sie go nie obejzy...

ocenił(a) film na 1

dwa błędy w jednym zdaniu-gratulacje

użytkownik usunięty
hankamostowiak123

dziekuje :)
pisalem z telefonu