6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85076
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

Ludzie bojkotujcie ten film! Nie idźcie na niego do kin, nie dajcie Wajdzie zarobić na nim!

Namawiajcie do bojkotu bo montują "nową" prawdę historyczną! Montują ich prawdę historyczną!

raafal1916

Ja pójdę na niego kilka razy aby dać Wajdzie zarobić,za to że przedstawia prawdę o nie prawico-nacjonalistyczne wymysły

gol321

Aaron Szechter jest z Ciebie dumny droga owieczko ! Na przód ku matce Rosiji !!

raafal1916

Adam Michnik jak już,wydawca jednej z lepszych gazet w Polsce.Z Ciebie natomiast dumny jest Sakiewicz

gol321

Ha, ha, ha, pozamiatałeś ! Pozdrów ziomków z Czerskiej jak będziesz odbierał talary za trolling .

raafal1916

Ja za trolling?To ty zacząłeś trolować rozpoczynając ten temat.
P.S Legia kanałami,Lech pany!!!

gol321

Wystarczy że poprzednie Ojro było "dwuznaczne". Nie mieszajmy polityki ze sportem.

Banana_Power

Mógłbyś napisać tak żeby dało się zozumieć sens pierwszego zdania?

gol321

Drugie zdanie całkowicie wyjaśnia sens pierwszego zdania.

ocenił(a) film na 1
gol321

Wybiórcza jedna z lepszych gazet w Polsce. Śmiać się czy płakać ?

Albo trolling albo gol321 też ma za bliską rodzinę sędziego stalinowskiego odpowiedzialnego za morderstwa na Polakach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
gol321

Dokładnie, ja tak samo. Że też pisiorskie debile nawet na filmwebie muszą się udzielać. Ja bym ich wysłał do jakichś łagrów, może jakby faktycznie dostali w dupę od życia, to by zamknęli jadaczki, to tak jak z kaczorami - pod miotłą przez całą komunę siedzieli, a teraz największe krzykacze. Polska niczego im nie zawdzięcza oprócz kłótni i konieczności oglądania takiego jednego kurdupla w TV i słuchania jego nawiedzonych głupot. Ci co w nie wierzą są jeszcze głupsi.

ocenił(a) film na 1
ural

"Ja bym ich wysłał do jakichś łagrów"

Wychodzi totalniacka natura kolego. Poza tym musisz mieć ciężkie życie, jak Ty wszędzie widzisz jakieś "pisiory" ;)