6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85070
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei
grezyl

Pewnie już przehulał z gejem- striptizerem w Amsterdamie.

grezyl

Obiecał, że zaraz odda. Zaraz, jak tylko ty zwrócisz co ukradłeś.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
grezyl

Wpis został odblokowany za jego niesłychaną wręcz zgodność z regulaminem.

grezyl

Klienci Amber Gold nadal czekają

ObiWanKenobi444

Nadal nic.

ocenił(a) film na 7
grezyl

Pieniądze zostały zwrócone, a ty nie odszczekasz szyderstwa. Typowe, niczego innego się nie spodziewałem.

DonDominik

Ależ fakty nie maja nic tu do rzeczy. Przecież koledzy WIEDZĄ, że Wałesa to świnia, oszust, konfident, kanalia i zlodziej. Cokolwiek by zrobił, czegoklolwiek by nie zrobił - albo zrobi źle, albo bedzie tylko udawal, ze robi dobrze, ze zamydlic "patriotom" oczy. ;)

ocenił(a) film na 7
zweistein

Nigdzie nie pisałem kim lub czym pan Wałęsa jest, ani co niegdyś uczynił. Miałem na myśli tylko, że te pieniądze leżą w depozycie i nie zostały wykorzystane. Zazwyczaj staram się być uprzejmy, ale nie traktuj mnie proszę jak jakiegoś idiotę. Miałem tylko na myśli, że te słowa okazały się fałszywe, a ty piszesz mi jakiś "wykład" o tym co podobno się kiedyś działo. Bądź tak uprzejmy i odpowiadaj na temat, bo wychodzi z tego chaos. Żeby był to jeszcze chaos kontrolowany, a ty tymczasem wtrącasz coś co nie ma nic wspólnego z moim postem. Szanuje twoje zdanie, ale nie pisz proszę tego pod każdym pretekstem, bo zostanie ono ośmieszone i wtedy nikt ci nie uwierzy.

DonDominik

Coś mi sie zdaje, ze nie zrozumiałes mojego wpisu. Przerciez nie ciebie dotyczyl, nie zauwazyłeś?

ocenił(a) film na 7
zweistein

Odpowiedziałeś na mój post. To jest wystarczający powód żebym twierdził, że twoje słowa były skierowane do mnie. Na przyszłość lepiej patrz gdzie piszesz, bo znów wyjdzie taki śmietnik i syf. Nie róbmy z filmwebu śmietnika. Jest to przecież nasze wspólne dobro narodowe.

DonDominik

Tak, mistrzu, zgadza się: skierowane były do ciebie i były wyrazem solidarności z twoja opinią. To naprawdę nie jest aż takie trudne.

ocenił(a) film na 7
zweistein

To weź wyraź, że twoje słowa były ironią... Na tym forum jest tylu oszołomów, że doprawdy trudno jest odróźnić ironię od arcypoważnego, choć zabawnego w swoim zacietrzewieniu, obrażania. Wystarczyło jedno słowo.

DonDominik

Nie wystarczy ci cudzysłów w słowie "patrioci"? Jedno słowo chciałeś... ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
grezyl

Słabo was ucza grzeczności u tych pionierów. Czuwaj, towarzsyzu, czuwaj.

grezyl

Amen ...

użytkownik usunięty
grezyl

Już oddał. W przeciwieństwie do gdańskiego kleru, któremu tak absurdalny pomysł nawet nie wpadł do głowy.

ocenił(a) film na 3

A co ma u licha kler do sprawy Amber Gold?

tc1987

A jaki związek ma Wałęsa z A. G.? U licha?

ocenił(a) film na 3
zweistein

Film? Z racji finansowania "u licha" sporo większy.

tc1987

Czyli zdaje ci się, że to Wałęsa jest reżyserem, a może producentem?

grezyl

Nie będzie filmu o Wałęsie bo Amber Gold