i następny swój film nakręcić o bohaterze i Ojcu Narodu Kim Ir Senie.Jestem przekonany ,że w jego filmie będzie tyle samo prawdy ile zaserwował nam rząd PeOwców i PSL -głównych graczy podczas Nocy Teczek
Proponuje nakręcić film o Pol Pocie, a jeszcze porównać jego zbrodnie z WRONEM i generałem Jaruzelskim, bo przecież siedzi na ławie oskarżonych jako kierujący junta wojskową conajmniej jak Mussolini.
Ciekawe kto zagra Jaruzelskiego i jak zostanie opluty w tym filmie, mimo że wajda leciał z nim razem samolotem i p.o. prezydenta B. Komorowskim na rocznicę końca II wojny światowej do Moskwy 9.05.2010r.,
ciekawe kto zagra Michnika, Geremka ? Mazowieckiego? Kiszczaka? Rakowskiego czy nieśmiertelny płot? jakaś kobieta-ta aktorka, której robił dziecko i ją zdradzał w "Ile waży koń trojański"?
A po co płot. Bardziej ineteresuje mnie obsada grająca załogę motorówki SB która dowiozła go na miejsce owego dnia:).
Poprosze o jakikowiel dowod na to ze ktos go tam dowozil motorówką. Poza pokretnymi oskarzeniami zawistnej walentynowicz.
Wiesz w Korei Pólnocnej mogą przyjąć Wajdę z otwartymi ramionami jeśli tylko zechce zrobić filmo Kim Ir Senie.
Na pewno znalazłaby by się tam przynajmniej jedna zaprzyjaźniona stacja telewizyjna która by pomogła:).