Ten film w ogole nie jest smieszny!! ani zaden inny z jasiem fasola :/ Szkoda czasu na ogladanie takiego szajsu :/ Lepiej zabrac sie za cos ambitnego
Oj dziękuję za tego półmózga :)
Tak z innej beczki Marto czy wiesz jaki jest Mr Bean prywatnie, jako człowiek nie aktor?
Zakompleksiony mezczyzna w podeszlym wieku ze swiadomoscia ze ta rola zniszczyl siebie jako aktora?
Aż żal tu wogóle pisać ... Takich ludzi jak ty lepiej olać ... Po prostu się nie znasz dziewczyno . Nie wiesz co dobre . W du.pie jesteś w du.pie będziesz . i gó.wno będziesz widzieć ... eh żałosna jesteś , nie wiem skąd sie biorą tacy skretyniali ludzie jak ty ...
Jak żal pisać to co Cię skusiło? Musiałeś się popisać swoim prostactwem i wulgarnośćią wobec kobiety?
No proszę...godne podziwu ;>
Gdybyś jeszcze to napisał w jakiś zaczepny sposób..to aż miło byłoby się posprzeczać,ale niestety zawiało od Ciebie sztywniactwem i nudą.
;>
Hahaha... A Tobie rodzice pozwalają w ogóle siedzieć na forach?
Swoją drogą, mogłabyś się pokusić na odrobinę inteligencji i humoru.
Ale tacy już są Polacy... Założę się, że śmieszy Cię humor polskich komedii romantycznych...
Dno dna i dziesięć metrów mułu.
[Ty naprawdę musisz być niekompetentna - cieszysz się, bo ktoś nazwał Cię "wredną ździrą". ^^]
haha, to mi brakuje humoru?
Być może go kochana/y nie rozumiesz ;>
Ten temat udowadnia,że tacy ludzie jak ty (i setka baranów na tym forum) nie umieją dostrzec prowokacji,ktora w bardzy prosty sposob pokazuje co jest najwazniejsze dla mas.
Jeśli już próbujesz snuć domysły na mój temat-daruj sobie, raczej nie trafisz ;)
Nuda Nuda Nuda...kto odpowie w końcu ciekawym komentarzem?
i jeszcze jedno...to zabawne że wspominasz o polskich komediach romantycznych..
Czyż nie dwa okrutne przypadki zbrodni na kinematografii znajdują się w twoich "Ulubionych"?
Bo chyba nie powiesz mi, że "Ja wam pokażę" i "Nigdy w życiu!" to ambitne kino?
;>
Nie cierpię hipokrytow.Nie marnuj mojego czasu dziewczynko.
Rozbawiłaś mnie. Owszem, Nwż i Jwp mam w ulubionych, bo są nakręcone na podstawie książek Katarzyny Grocholi, która bardzo fajnie potrafi przedstawić życie normalnych ludzi.
Rowan Atkinson jest facetem bardzo wywarzonym, wydaje się być typowym angielskim gentelmanem, którego zainteresowania zupełnie nie wskazują na styl aktorstwa który uprawia.
Prywatnie zupełnie nie przypomina Mr Bean'a a wręcz jest jego radykalnym przeciwieństwem. Rowan jest szalenie błyskotliwy, w rozmowach nie rzuca głupich uśmieszków, jego żart jest orężem w inteligentnej dyskusji, pooglądaj trochę wywiadów z jego udziałem, warto (ofc by go poznać).
Aha.. pasje motoryzacyjne pana Atkinsona wykraczają daleko poza przeciętność.
Zacznijmy od tego że ten "debil" jest po Oxfordzie czego nie można powiedzieć ani o tobie, ani z pewnością o nikim z twojej rodziny, zatem jeśli Rowan Atkinson jest "debilem" to aż głowię się jakim słowem można określić ciebie...
Siano to ty masz w głowie... Rowan Atkinson ukończył prestiżową Queen's College na Oxfordzie z tytułem inżyniera elektryka, a ty dziecko masz pewnie problemy ze skończeniem gimnazjum i stąd te wszystkie kompleksy...
co z tego że ukończył?
Politycy też niby są po studiach a g**** umieją ;>
Nie mądruj się tu więc, i póki nie wiesz ile mam lat ( zresztą nie wiem co to ma do rzeczy ?) to zamknij paszcze i nie gadaj głupot ;>
Gówno umieją? Hehe... spróbuj wejść na ten "szczyt" to zobaczysz czy to takie łatwe. Politycy umieją znacznie więcej niż zwykli inteligentni ludzie.
Szkoda tylko, że ich altruizm jest tak bardzo egoistyczny ;)
Tak jeżeli chodzi o filmy ambitne to możee zaproponuje ci serie American Pie. W każdej z 8 czy iluś tam części głównymi wątkami są: sex, sex i zgadnij... tak jest ! SEX.
Nie obrażaj Janka Fasole. To kultowa i świetna postać.
American Pie to zdecydowanie kino dla debili ale jakże intratne,czego nie można powiedzieć o filmach z Fasolą!
A jeśli nie wiadomo o co chodzi,to zawsze chodzi o pieniądze i to się liczy w robieniu "dobrych" filmów.
Bo "dobry" film to ten,który przynosi więcej pieniędzy ;>
Prawda, to znaczy "prawda", ale kto powiedział że "dobry" film jest filmem dobrym? Jak byśmy się sugerowali tymi co mówią o tym co "mówią" to okazalibyśmy się prawdziwymi debilami. Trochę inteligencji wystarczy by zrozumieć naprawdę wiele :)
Weź również pod uwagę to że każdy z nas ma inne gust i podoba mu się inny rodzaj humoru. Komuś podoba się coś innego a znowu komuś innemu coś innego ale nie należy z tego powodu nazwyać to "debilnym filmem".
Dno. To tylko co mogę powiedzieć o dialogu jaki się tu toczy. A propo nie obrażajcie aktorów i siebie nawzajem. Film może się podobać ale nie musi! Kiedy Wy to zrozumiecie?
Tyle jest tych wypowiedzi, że nie idzie ich przeczytać za jednym razem. Na razie najdłuższy temat z jakim się spotkałem. Niektóre wypowiedzi są śmieszne, inne głupie, a jeszcze inne długie i nudne. Ciekawe ile jeszcze będzie się to ciągnęło. Aż komuś braknie pomysłów na kolejne teksty. A gdy to nastąpi zacznie się robić nudno. Może warto ożywić dyskusje wprowadzając coś nowego? Albo ją zakończyć zamiast pisać byle co? No chyba, że komuś się nudzi i lubi sobie popisać do innych (co kolwiek, byle by ktoś się odezwał).
pojebało was kurwa zajebisty film,
Ja dałem 10/10.
Jeżeli nie macie humoru to kurwa nie piszcie że ten film jest nudny on jest ZAJEBISTY!!!