trzy razy NIE !!! totalna porażka słaby jak mało jaki i jeszcze ta gra aktorska żenada.
Nie wiem jak ktoś to może to oceniać tak wysoko ludzie to zasługuje na 1/10 na nic więcej nie polecam
1/10? To gruba przesada. Właśnie obejrzałem i myślę że film jest niezły, a gra aktorska, stonowana i wręcz dopasowana do klimatu tej produkcji. Ponad to, utrzymująca napięcie muzyka, również jest na poziomie i odpowiednio wkomponowana w to co się dzieje na ekranie. Na minus wg mnie, zasługuje zbyt długie wprowadzenie jak na czas trwania filmu i odrobinę słabo rozwinięty wątek późniejszych mrocznych scen. Jednak podsumowując, można obejrzeć i bez szczególnego zmuszania się dotrwać do zaskakującego końca.
W ODPOWIEDZI NA POST Basienka_z_Pozka:
Gość dał 1/10 a ty piszesz, że się z nim zgadzasz i dajesz 6/10 <lol>. Gratuluję wyczucia skali ocen:-P
Zgadzam się tylko z tym, że "można dotrwać do końca bez szczególnego zmuszania się". Tak dosłownie. Szczególnie się nie zmuszałam, ale jakiś wciagajacy to on też nie był.
Zaskakujący koniec? W ktorym miejscu? Nie twierdzę, że przewidziałam cesarkę, ale zaskakujące również to nie było. Prawdę powiedziawszy to nawet oczekiwałam jakiegoś durnowatego zakończenia, że z czymś jeszcze wyskoczą na koniec... Ale moim zdaniem to im wcale nie poszło. Po tej końcówce widać, że nie przemyśleli tego raczej, tylko piznęli czymkolwiek, byle tylko "zaintrygować" widza, bez specjalnych starań, żeby to sie kupy chociaż trzymało.
Słaby.Matkę dziewczynki mogłaby zagrać np. deska, bez różnicy.Ale zakończenie bardzo dobre.