PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623458}
3,6 509  ocen
3,6 10 1 509
Wataha
powrót do forum filmu Wataha

Przed obejrzeniem tego "filmu", nie miałem pojęcia o czym jest. Widziałem jedynie dość dobrze wyglądający plakat, który dawał nadzieję, że produkcja ta będzie chociaż trochę znośna. Plakat ten dawał jednak złudne nadzieje... Ten "film" to niskobudżetowe dno polskiej kinematografii. Świeża kadra aktorów wygląda i wypowiada dialogi jak dzieci ze szkolnego teatrzyku, a zombie (czyli coś co jest głównym motywem większości obecnych horrorów) wyglądają jakby zostali wysmarowani buraczkami. W filmie tym nie można zaobserwować sensownego zachowania bohaterów : biegają tam i z powrotem bez celu i wykrzykują swoje kwestie bez przekonania.
W tej produkcji podobała mi się jedynie Anna Jażdżyk, chociaż jej gra aktorska została lepiej ukazana w reklamie Oleju Kujawskiego, gdzie zagrała główną rolę :)

Podsumowanie:
Moje odczucia podczas oglądania tego filmu określa jedno zdanie wypowiedziane pod jego koniec : "Czy to już wszystko ? Nie będziecie mnie już męczyć?", ten film to męka i 30 minut to i tak za długo. Nie polecam 1/10