Odnośnie do filmu, trochę mnie zawiódł, bo spodziewałam się czegoś lepszego ale tak to ok.
Waham się miedzy 6/7. Jednak to nie przewodnik po danym temacie,
Przed obejrzeniem filmu, szukałam czegoś na podobieństwo "3 metry nad niebem", które mi się
szalenie podobało. Znalazłam ten film. Nie czytając spoilerów, tylko kierując się opisem
uważałam że to musi być podobne i obmyślałam mój temat który będzie zamieszczony na
filmwebie pt; "3 METRY NAD NIEBEM" VS. "WCIĄŻ JĄ KOCHAM". Jednak już po obejrzeniu
szybko zmieniłam zdanie. Fakt nie są podobne.. A szkoda. Ale i tak zadam pytanie: Który film
lepszy?
A) Wciąż ją kocham
B)TRZY METRY NAD NIEBEM
C)P.s kocham Cię
D)I nie opuszczę cię.
Moim zdaniem zdecydowanie B, następnie C, D, a na końcu A.
A waszym zdaniem który najlepszy?
P.S przy okazji podajcie też inne tytuły.
Taka off topicowa rada. Oprócz oglądania filmów, mogłabyś też trochę popracować nad stylem, formą i treścią swoich postów.
"Trzy metry nad niebem" nie równa się pod żadnym względem z "Wciąż ją kocham" oraz "I że cię nie opuszczę". Coś zupełnie innego..
Książki niestety nie czytałam, ale na pewno jak tylko złapię chwilkę czasu to przeczytam. Zazwyczaj książki są lepsze niż ich odpowiednik filmowy, jak np. "Ps. Kocham Cię" czy "Weronika postanawia umrzeć". Film mnie tak nie wzruszył i nie wciągnął jak książka.