Wcielenie

The Beast Within
1982
5,4 705  ocen
5,4 10 1 705
Wcielenie
powrót do forum filmu Wcielenie

Przestrzegam wszystkich, którzy oczekują po tym filmie jakiegoś dobrego horroru ze scenami gore. Bo nawet krwawe sceny jeśli tu są - to są słabe. Fabuła kretyńska - jakiś dzikus gwałci kobietę w lesie i po 17 latach wraca w ciele jej syna i zaczyna mordować ludzi w małym miasteczku. Strata czasu. Podobnych filmów jest cała masa i ten nie wyróżnia się niczym specjalnym, w dodatku wlecze się bardzo wolno. Moja ocena jest surowa: 1/10.

użytkownik usunięty
Axel

Jaki jest najlepszy ze wszystkich horror gore twoim zdaniem ? albo podaj chociaż kilka tytułów, mogą być nawet z lat 70 - tych !!

ocenił(a) film na 7
Axel

Mi tam się bardzo podobał. Typowy B - horror z lat 80. Same efekty zasługują na uwagę. Nie wiem czego ty oczekiwałeś od tego filmu. Może lepiej czasem wyjść z domu po prostu?

ocenił(a) film na 4
Axel

Aż tak nisko jak 1/10 bym mu nie dał, ale spodziewałem się po tym filmie znacznie więcej. W internecie spotkałem się z naprawdę dobrymi recenzjami tymczasem film mocno zawodzi. Obejrzałem bez specjalnej przyjemności do końca.

ocenił(a) film na 9
Axel

Nie masz pojęcia o dobrych horrorach. Film jest rewelacyjny

ocenił(a) film na 1
cureman

Koleś, obejrzałem prawie 2000 filmów w życiu, z czego większość to klasyki lat 70, 80, 90 więc zdanie mam wyrobione. Ten film to gniot i tyle w temacie.

ocenił(a) film na 9
Axel

No ja kilka tysięcy filmów od 40 lat, szanuje twoje zdanie. Nie ma co się kłócić o takie bzdury.
W tych czasach zbyt dużo nienawiści w sieci, mój wcześniejszy komentarz też nie był lepszy ...
Pozdrawiam i życzę dużo nowych filmów do zobaczenia .

użytkownik usunięty
Axel

gimbus nie zauważy dobrego filmu nawet gdy usiądzie mu na twarzy.

Cóż za spostrzeżenie!