PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=840348}

Wcielenie

Malignant
2021
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16024
6,1 44 krytyków
Wcielenie
powrót do forum filmu Wcielenie

Jak scenariusz jest głupi to nawet mistrz rezyseri z gówna nie zrobi tortu!!! Film momentami jest żałosny ,ludzie wychodzili z kina.Jak sie wyjasniło o co chodzi i była ta główna scena kiedy sie dowiadujemy i widzimy o co chodzi to parsknałem smiechem!Powiem wam tak film z gatunku Sharkando latjące rekiny ,albo Piranie 7 !!! Nie idzcie do kina!!!

ocenił(a) film na 6
lupus198116

Skoro byłeś na sali kinowej to nic dziwnego, że ludzie wychodzili..

ocenił(a) film na 7
lupus198116

Ja powiem tak, ostatnim zdaniem myślę, że uczyniłeś reżyserowi wielki komplement ;)

Widać, że po prostu nie liznąłeś w życiu za bardzo horrorów klasy B i zwyczajnie nie złapałeś tej konwencji, zdecydowanie NIE JEST TO KINO DLA WSZYSTKICH. Dlatego takie, a nie inne oceny. Ludzie zobaczyli nazwisko Wan i już się szykowali na następcę Obecnoścni.

Bardzo fajny film z naprawdę ŚWIETNĄ pracą kamery (choćby scena nakręcona "od góry", przecież to był majstersztyk i pokaz tego jak reżyser zna się na swojej robocie). Zamierzenie zabawny choćby przez zbliżenia na twarz i słabą grę aktorską, które są wizytówką właśnie takiego kina. Swoją drogą nie pierwszy raz James łamie konwencję humorem, taki Insidious jest pełen śmiesznych scen tylko w innym stylu.

Czuć, że Wan chciał wyjść z typowych horrorów mainstreamowych, które są jego znakiem rozpoznawczym i w fajny oryginalny sposób ruszyć horrorową niszę. Generalnie film dla fanów gatunku. Ja bawiłem się świetnie.

Zabawę reżysera czuć na każdym kroku. O to chodziło, żebyś parskał śmiechem :) Jakbyś od początku był świadom czym ten film ma być, a było to czuć już po pierwszych 15 minutach, to myślę, że bawiłbyś się świetnie. Cały film oglądałem z ogromnym uśmiechem na twarzy.