6,3 43 tys. ocen
6,3 10 1 42532
5,2 10 krytyków
We Are Your Friends
powrót do forum filmu We Are Your Friends

Film średni, dialogi średnie, usta Emily średnio krzywe, morał średni. Dobrze, że chociaż Zac Efron znał się na muzyce dobrze... to pewnie dlatego, że grał w "High School Musical"..

ocenił(a) film na 7
emmarta

Też byłaś na pokazie przedpremierowym ?

ocenił(a) film na 6
suzzei

Tak, byłam. Jak Twoje odczucia?

ocenił(a) film na 7
emmarta

No ja chciałem jutro iść na Premiere i nie wiem czy warto ;d

ocenił(a) film na 6
suzzei

Jeśli masz możliwość i chęć, to polecam pójść. Nie do każdego takie kino trafia (do mnie średnio), ale jest dość luźne, więc można się odmóżdżyć : )

użytkownik usunięty
emmarta

haters gonna hate

ocenił(a) film na 6

Serio?

Więc musiałaby wystawić 9-10, żeby nie brać jej za hejtera? Przecież emmarta uzasadniła swoją ocenę, poza tym 6 - czyli film niezły świadczy o tym, że według niej film na pewno nie był słaby. Chętnie go obejrzę dla relaksu, ale domyślam się (po zwiastunie i wypowiedziach), że nie uderza w nic wybitnego, nie ma niesamowitych treści czy czegoś naprawdę, ale to naprawdę ciekawego do zaoferowania. Żeby wystawić dobrą ocenę filmowi, przede wszystkim należy zrozumieć, pod jaki gatunek podchodzi i jaki był zamysł twórców. Tak na marginesie oglądałem wczoraj wywiad z Efronem, dziewczyną grającą w tym filmie i reżyserem, realizowany przez tego całego Łukasza z 20m2. Sympatyczny gość i luźny, miły pięciominutowy wywiad na luzie :)

użytkownik usunięty
Micman1995

Chodziło mi o to że jej wypowiedź to typowy hejt, jak dobrze widzisz jest pełna sarkazmu i ironii, a ona umie wyciągać tylko zle wnioski z filmu bez tego co było pozytywnego w filmie.

W sumie tok argumentowania w poście mógł być bardziej konkretny, bo nie wiadomo, o co dokładnie chodzi (poza tym, że to i tamto średnie, ale dlaczego? no właśnie), ale kiedy zobaczyłem sam Twój wpis "haters gonna hate" to stwierdziłem, że to jednak nie do końca pasuje, bo nie wydaje mi się, żeby emmarta była prawdziwym hejterem ;) myślę, że chodziło Ci o to, że przyczepiła się tego i tamtego tylko po to, żeby się przyczepić. Ale ocena 6 i tak dosyć wysoka jak na taki "rasowy" hejt ;)