PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend
ocenił(a) film na 3
anyany

moim zdaniem warto, bo ostatnio dobry polskich produkcji jest jak na lekarstwo no chyba że "Dom zły" a tak to nie ciekawe produkcje, ja załuje Weekend to nie jest film akcji a komedia kryminalna, i warto iść dla aktorów bo dobrze grali

ocenił(a) film na 1
szczepanmail

film adresowany glownie do fanow Ciacha, jesli do nich nie nalezysz to radze omijac ta produkcje.

ocenił(a) film na 3
scotyy

nie należę do nich ale film moim zdaniem był średni. i nie porównuj innych ludzi swoją miarą - taka mała rada

ocenił(a) film na 1
szczepanmail

a moim zdaniem byl to film dla idiotow .

ocenił(a) film na 3
scotyy

ja się nie utożsamiwszy z tym filmem i mnie nie obraził, fakt czasem były żenujące żarty i się nie śmiałem jak reszta sali, ale i tak powiesz film dla idiotów i dasz 1/10, a gra aktorska? tez pewnie była na 1/10? nie bądź śmieszny

ocenił(a) film na 1
szczepanmail

1/10 oznacza nieporozumienie , dla mnie jest to nieporozumienie, stad ta ocena

anyany

nie warto, za 2dychy to wolałabym kupić sobie piwo pizze i obejrzeć coś nawet na TVP 1.

ocenił(a) film na 6
anyany

jedna gwiazdka za gre aktorska
druga za dobre zdjecia
trzecia za udana parodie wielu dobrych filmow
czwarta za muzyke
piata za luzny humor
szosta za dystans do swiata Pazury
siodma za postacie glupich cyganow
ósmą dalem za mile spedzony wieczor
a dziewiatą za scenerie pokazana na poczatku i koncu filmu
a wiec: wedlug mojej oceny jak najbardziej warto

de_niro_fan_500

druga z dziewiata i piata z szosta moznaby uwspolnic ;)

ocenił(a) film na 1
anyany

Warto! Zawsze można kogoś poznać ;-)

anyany

To tak jakbyś pytał czy warto iśc na imprezę pełną dresiarzy opowiadających dowcipy na swoim specyficznym poziomie...

ocenił(a) film na 4
anyany

Poczekaj jak puszczą w TV. Szkoda kasy na bilet. Spodziewałem się porządnego kina akcji i mega komediowych zagrywek, a otrzymałem zwykły film. Ni to komedia, ni to gangsterka. Szkoda kasy nawet na kupno płyty dvd