PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Poszedłem, żeby się wyluzować, pośmiać i tak było, dawno się tak nie ubawiłem. A Ci wszyscy, co tak narzekają, to nie wiem czego się spodziewali? Jakichś wartości? Za dużo bluzgów? A ile się tego codziennie słyszy?
NAPRAWDE POLECAM
uważam że film warto zobaczyć ;) bardzo fajny i śmieszny ;] po tych wszystkich negatywnych komentarzach nie miałem ochoty iść ale dawno sie tak nie uśmiałem i nie żałuję że się na niego wybrałem, niby wulgaryzm i wogole jak tu niby wypisują ale bez tego nie było by tak zabawnie ;) 9/10 dla Pazury!! oby tak dalej!!!

Abandellone

Również polecam ten film. Śmieszne teksty. Malinowski i komisarz zabawni. ; p Naprawdę bardzo fajny.

ocenił(a) film na 5
Abandellone

Ja również uważam, że jest to zaj*bisty film ; ) i POLECAM dla ludzi potrafiących się bawić !

ocenił(a) film na 6
hubim35

Byłam na nim dzisiaj w Cinema City w W-chu i przyznam, że dawno się tak nie śmiałam na polskiej produkcji ;D
Najlepsze akcenty w filmie to teksty Frycza typu: Talon, na ku**y i balon ! ;D, (typowy, polski glina i jednocześnie gnida do potęgi, ale wymiótł całą resztę); wstawki kabaretowe, czyli Michał i Waldek z Ani Mru Mru jako Chemik i ćpun-bloker oraz banda Cygana ;DD
Poza tym kilka elementów było trochę naciąganych, na wzór amerykańskiego kina akcji, trochę Matrixa, trochę Kill Bill, ale i tak to jeden z lepszych polskich filmów z ostatnich 5 lat. Moja ocena: 8/10

Abandellone

Zgadzam się!! Chciałam się odsterować naprawdę uśmiałam się i wyluzowałam:) Miała to być parodia filmów gangsterskich - bardzo udana!! Lubie filmy które niosą przesłanie, ale czasem poprostu chcę ŚWIETNIE SIĘ BAWIĆ i tak było w tym wypadku:) spoko:P

ocenił(a) film na 4
Abandellone

Mi rownież sie podobał 8/10

Abandellone

Ja też się zgadzam i polecam, podczas seansu sala się śmiała i bawiła.

użytkownik usunięty
maciejkowal

Zdecydowanie POLECAM! Film niesamowity, do tego jestem Łodzianką więc miło było rozpoznawać każdy zakątek, każdą uliczkę, każdy klub w którym kręcili.
Mi osobiście bardzo podobał się teks Komisarza "abra kadabra WYPIE*DALAJ" nooo dawno się tak nie śmiałam <3