Potraktował przeciętnego widza jak potencjanego debila. Czy naprawdę myślał, że gagi na takim poziomie kogoś bawią? Miałam go za inteligentego człowieka... a może przewrotnie chciał pokazać płytkość dzisiejszego widza, skoro niektorym się podoba...?
To jest film dla pół inteligentów a takich mamy duzo w narodzie. Jak wczesnie napisałem chodzi o to zeby bylo duzo strzelania i przeklinania to wystaczy zeby rozbawic przecietnego polaka!
Może i dobrze ze powstał ten gniot . Zadziałał jak lep na muchy .Teraz przynajmniej wiadomo kto nie rozróżnia chłamu od dobrej produkcji . To nawet nie jest kopia jakiegoś dobrego filmu , tylko kalka własnych nieprzemyślanych pomysłów , pana Pazury . Widac że Radio Maryja zrobiło sieczkę z mózgu . Kiedyś niezły aktor , mający jakiś pomysł . A teraz zwykły wyrobnik .
Wiekszosc osob chodzacych do kina to ludzie bez wyrafinowanego gustu filmowego. Do tego z wiekszym dystansem do otaczajacego ich swiata. Nie uznaja zapewne, ze scenarzysta, piszac jakis scenariusz myslal, jak to ich urazic, albo jakimi to sa debilami. tak wiec nie sa wcale pol inteligentami, tylko zwyklymi, filmowymi przecietniakami, chcacymi sobie popatrzec na naiwny, prosty film, strzelanki itd. Do nich jest adresowany ten film. Dzieki Bogu, ze Polska ma jeszcze takich znawcow w swoich szeregach jak wy. Tylko, jako Polska elita, powinniscie byc bardziej tolerancyjni i kulturalni. WSTYD!
swoja droga prosze mi wymienic jeden film, w ktorym nie bylo przeklenstw, z ostatnich dziesieciu lat, ktory lecial w kinie (i mowie tu o oryginale, bo zorientowalem sie juz, ze obcych jezykow raczej nie znacie) ;)