PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

chuba szef was pogonil ze zasywfiliscie całe forum pie.dolone klakiery !!! Jesli ktos ma ochote zobaczyc do jakiego stopnia może stoczyc sie polskie kino powinien isc na tego CRAPA !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
Ralph_S_

zbliża sie koniec tygodnia, to trzeba zagonić baranów do kina na to barachło - moze to już ostatni weekend i szansa na zarobek dla Weekendu. Niestety później Cezary nie pojedzie na swoje wymarzone wakacje, bo jego film się nie zwrócił, cóż "super" efekty i znani aktorzy kosztowali. Czekamy na wypowiedż uzytkownika kenexgro_ - jemu chyba Pazura osobiście robił lodzika i namaścił go na szefa klakierów

ocenił(a) film na 1
_iluminati

mysle że kenexgro_ jest raczej pasywnym osobnikiem i Cezary w podziekowaniu za netowa aktywnosc sadza go na kolanach ^^

ocenił(a) film na 1
Ralph_S_

nie odpuszczajmy tematu, może kilka osób to przeczyta na topie komentów i Czarek oraz Wenus z Warsa nie zarobią na kolejne dzieło.

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

ehhh jeszcze raz mowie: nie podobal ci sie film - twoja sprawa, mi osobiscie sie podobal, nie chcesz wiecej widziec Pazury w roli rezysera - nie idz na jego kolejny film, ale tak samo wasze do reszty prymitywne komentarze powinny byc brane pod uwage jak wątki skorumpowanych klakierow,jesli takowi sa.

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

eee, no jest mała różnica...my to robimy, bo film jest tragiczny, robimy to dla sprawy, żeby jak najmniej ludzi dało się oszukać tym, którzy kłamią za marne (jak sądzę) pieniądze.

na kolejny film Pazury nie pójdę - to pewne, ale na ten poszedłem i daję wyraz swojemu poczuciu bycia oszukanym, do czego mam prawo.

nie podobają ci się te komantarze? to po jakiego ch...ja na nie wchodzisz i się pienisz? idź do reszty klakierów i śpiewaj peany.

ocenił(a) film na 6
joppa

to wy sie raczej pienicie, bo ktos wyglasza zdanie, do ktorego ma zdanie, nie obrazajac was przy tym. a mnie te komentarze wcale mnie nie zdenerwowaly, bo byly adresowane do klakierow. po prostu po raz 500 Ralph pisze to samo, a to juz jest zalosne

de_niro_fan_500

De niro fan: co ty Cezarego tak bronisz? Wszędzie gdzie jest jakaś krytyka TY się włączasz i go bronisz. Wrzuć na luz chłopie.
;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ralph_S_

Puknijcie się w czoło!!

ocenił(a) film na 1
einman

ja się pukłem, ale ten film mi się dalej nie podoba.
może mam się podrapać , albo co?

ocenił(a) film na 1
einman

Witamy na forum, załozyłes konto żeby nam napisac że Małaszyński to twój ulubiony aktor a Weekend to arcydzieło??

ocenił(a) film na 1
_iluminati

...i cała sala, pełna zresztą, wyła ze śmiechu? A ci co krytykują, to malkontenci, cudze chwalą, swojego nie znają? Tak? No tak!?

ocenił(a) film na 2
joppa

w górę..

ocenił(a) film na 1
Yaroslao

i jeszcze wyżej

ocenił(a) film na 6
joppa

joppa, po pierwsze daj cytat z mojej wypowiedzi, w ktorej bronilem Pazure a nie film.
po drugie udzielam sie na tym forum coraz rzadziej, o wiele wiecej krytykow jest na tym forum od klakierow.
po trzecie Ralph zachowuje sie jakby nigdy nie spal, none stop odpowiada na wypociny klakierow, jesli to cie denerwuje, to dla wlasnego zdrowia tu nie wchodz.
po czwarte to ze wy krytykujecie, a ja bronie nie znaczy, ze wy mozecie sobie pisac glupoty ile wam sie zywnie podoba, a ja swojego zdania nie moge wyrazac w tylu postach w ilu mi sie podoba
no i po piate, ja nie musze wyluzowac, to wy powinniscie. ja nie uzywam slow typu: 'p.erdole, k.urwa'
itp, bo nie podoba mi sie to co piszecie.
aha, no i nie moge miec pewnosci czy nie robicie tego za pieniadze. moze wyslala was konkurencja? wasz zapal do krtykowania 'Weekendu' bylby wtedy usprawiedliwiony, chociaz... krytykowac przeciez latwiej ;)

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

Weekend nie ma konkurencji, wygrał pojedynek na największego gniota polskiego kina ostatniego dziesięciolecia. Pokonał po drodze Ciacho I Rysia