pierwszy taki polski film od czasow kilera i kilerow 2 oraz chlapakow ..poprostu arcydzielo panie Pazura oby wiecej takich.....mam nadzieje ze podzielacie moje zdanie
kolejny typowy klakier - Forrest Gump 1/10, Czas Apokalipsy 2/10, Matrix - 1/10, Życie Carlita - 1/10, ale Weekend - 10/10. Brawo ITI brawo ! Moglibyście się trochę bardziej postarać...
też nie podzielam tego zdania. Film kiepski i myślę że ludzie będący ze mną w kinie będą podobnego zdania bo jakoś mało się śmiali a to podobno komedia
Skoro to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa to bądź uprzejmy i przestań się uzewnętrzniać i zaśmiecać swoimi wymiocinami FW. Moja w/w wypowiedź miała na celu zobrazowanie tego jak absurdalnie oceniasz filmy i (być może jest to zbyt daleka interpretacja), że jest to najprawdopodobniej spowodowane wyborem metody "chybił-trafił". A dlaczegóż ktoś miałby w ten sposób oceniać filmy ? Ano dlatego, że jest klakierem. Jeśli jednak nie jesteś klakierem to przykro mi, ale gust filmowy to chyba sobie wyrabiałeś w walcowni metali niezależnych.
Odczepcie się od marusssa1, ma prawo ocenić nawet Jacka Nicholsona na 1. MA PRAWO
marusss1 - czytałem o gościach wynajętych przez dystrybutora filmu ale jakoś nie chciało mi się wierzyć w takie teorie. Teraz jednak, kiedy widzę już 2 osobę z kontem założonym dzisiaj (i wszystkimi filmami ocenianymi dzisiaj) chwalącą ten film zaczynam mieć pewne podejrzenia...
Ale to nie teorie tylko rzeczywistość. Takie akcje to obecnie standardowe narzędzie promocji. Poczytaj o buzz marketingu i amplifingu internetowym