PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

pierwszy taki polski film od czasow kilera i kilerow 2 oraz chlapakow ..poprostu arcydzielo panie Pazura oby wiecej takich.....mam nadzieje ze podzielacie moje zdanie

marusss1

Ja tak!! :)

ocenił(a) film na 1
marusss1

kolejny typowy klakier - Forrest Gump 1/10, Czas Apokalipsy 2/10, Matrix - 1/10, Życie Carlita - 1/10, ale Weekend - 10/10. Brawo ITI brawo ! Moglibyście się trochę bardziej postarać...

silesia1986

Nie wierzę!On tak oceniał??

ocenił(a) film na 10
silesia1986

klakiera to w domu sobie poszukaj to jest poprostu moja sprawa jak ja uwazam

ocenił(a) film na 3
marusss1

też nie podzielam tego zdania. Film kiepski i myślę że ludzie będący ze mną w kinie będą podobnego zdania bo jakoś mało się śmiali a to podobno komedia

ocenił(a) film na 1
marusss1

Skoro to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa to bądź uprzejmy i przestań się uzewnętrzniać i zaśmiecać swoimi wymiocinami FW. Moja w/w wypowiedź miała na celu zobrazowanie tego jak absurdalnie oceniasz filmy i (być może jest to zbyt daleka interpretacja), że jest to najprawdopodobniej spowodowane wyborem metody "chybił-trafił". A dlaczegóż ktoś miałby w ten sposób oceniać filmy ? Ano dlatego, że jest klakierem. Jeśli jednak nie jesteś klakierem to przykro mi, ale gust filmowy to chyba sobie wyrabiałeś w walcowni metali niezależnych.

silesia1986

Ja juz wiem zamiast na bilet,dam Owsiakowi do puszki

ocenił(a) film na 10
aronn

daj na bilet i owsiakowi:)

marusss1

Już w swoim temacie(pod tym filmem) wspomniałem za jaki film chętnie zapłacę :P

ocenił(a) film na 9
marusss1

Odczepcie się od marusssa1, ma prawo ocenić nawet Jacka Nicholsona na 1. MA PRAWO

ocenił(a) film na 1
Bobey

Mamy prawo wyrażać nasze zdanie na temat jego oceniania ? MAMY

marusss1

marusss1 - czytałem o gościach wynajętych przez dystrybutora filmu ale jakoś nie chciało mi się wierzyć w takie teorie. Teraz jednak, kiedy widzę już 2 osobę z kontem założonym dzisiaj (i wszystkimi filmami ocenianymi dzisiaj) chwalącą ten film zaczynam mieć pewne podejrzenia...

ocenił(a) film na 1
sciema4444

Ale to nie teorie tylko rzeczywistość. Takie akcje to obecnie standardowe narzędzie promocji. Poczytaj o buzz marketingu i amplifingu internetowym