PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Jak czytam te opinie to chyba nie byłem na tym samym filmie. Film naprawdę w porządku może i to nie jest Pulp Fiction a Pazura nie jest (na razie) Tarantino, ale jak na pierwszy film to naprawdę duży pozytyw. Są fajne i ciekawe sceny dobre i sensowne dialogi, a i jeszcze jedno film wprowadza różnorodność do Polskiego Kina wreszcie nie ma Kochaj i Płacz czy coś tego rodzaju. Dobra gra aktorska. NAPRAWDĘ FILM DOBRY !!

użytkownik usunięty
Adamhulk17

Następny fiut opłacany przez Pazurę. Wszystkie filmy w twoim profilu są ocenione dzisiaj, szmaciarzu. To znaczy, że specjalnie założyłeś konto, żeby podnieść ocenę temu gównu zwanemu Weekendem. W ten sposób nie pomożecie tej szmirze, pogrążycie się tylko bardziej.

(Kontynuacja teorii spiskowej) Ty założyłeś konto specjalnie żeby wypisywać jakieś twoje domysły. Myślę, że nawet nie widziałeś filmu. Pozdro poćwicz.

Adamhulk17

Dokładnie! To pierwszy film pazury. Dlaczego nie możecie dać mu tej satysfakcji? Mieszacie go z błotem. Myślę, że nie mieliście się teraz czego czepić nudzi wam się (z okazji długiego weekendu) ale film jest czymś świeżym stanowi nową granicę pomiędzy mdłymi komedyjkami romantycznymi (pojawiają się w kinach kilka razy do roku) a naprawdę dobrą komedią gangsterską mam nadzieję, że od teraz w kinie polskim zagości również ten gatunek.

ocenił(a) film na 9
todd3

Mnie też film przypomniał Pulp Fiction