PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Oglądając "Weekend" śmiałem się do łez. Świetna gra aktorska. Fajne ujęcia kamery i krwiste strzelanki. Sporo seksownych kobiet. Oryginalne sceny. Na minus: za mało rozbudowana fabuła, za mało scen akcji w drugiej częsci filmu, za mało dynamiczne sceny akcji.

ocenił(a) film na 1
kolekpn

ja cie pirdole ^^ masakra !!!! za kilka groszy od posta robic sobie dpe z mordy ? pożałowania godne !

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

Ralph... jestes kolejnym tepym prowokatorem ;p

kolekpn

Jaka stawka? 20 groszy za post? Gdzie mogę wysłać CV?

ocenił(a) film na 6
LV426

dołączam sie do pytania, zarobilbym juz z 10 zł chyba ;d

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

to ja też chce jak juz mam pie.dolic to niech mi za to płacą ^^

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

ale ty gdzie indziej, do konkurencji ;)

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

hehehe zmienam zdanie Weekend jest zajebisty 10 na 10 ^^

ocenił(a) film na 1
kolekpn

No właśnie, pamiętaj, że wykonujesz niegodną pracę, gdyż za pieniądze oszukujesz ludzi, z pełną premedytacją.
To powinno być karane.
Oczywiście nie mam złudzeń, że cię nawrócę, mam tylko nadzieję, że jak najmniej osób ci uwierzy.

ocenił(a) film na 1
kolekpn

Jesteś przygłupem - to tak w skrócie podsumowując

ocenił(a) film na 1
_iluminati

ludzie bez talentów lub młokosy z gimnazjum inaczej tego nie widze .

ocenił(a) film na 3
Ralph_S_

czy pod każdym postem, który mówi coś pozytywnego musisz się oburzać i zaznaczać swoje zdanie o tym jaki ten film jest tragiczny?!!
zatrybic nie umiesz, że każdy ocenia przez własny pryzmat swojego gustu??

ocenił(a) film na 1
siwex71

chopie nie kazduj tutaj, zwalczam sk.rwieli ktorzy napedzja koniunkture temu babolowi za kilka groszy a jest ich tutaj kilku z kontami powstalymi pare dni temu !!! Zostałem okradziony przez Pazure i ekipe i puki siedze na swoim ukochanym forum filmwebu bede walczyl z tym mega szajsem ! Nic nie mam do ludzi ktorym film faktycznie sie podobał , kazda potwora znajdzie swojego amatora jak to sie mówi pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

a skad ty wiesz komu placa a komu nie?! wiekszosci osob tutaj, ktorzy sie pochlebnie wypowiadaja po prostu film sie podoba i ch.j ci do tego!

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

a ty skad wiesz ze wieksząsc ??? hehe i de niro nie zapultaj sie tymi ch.jami^^ , 14 latkowi nie wypada !

ocenił(a) film na 1
kolekpn

Taka "płatna klaka" ...wstyd i żenada.To naprawdę słabiutki film...pamiętam "Kochaj i tańcz" też było tu kilka asów wywiadu hehe...nikomu się nie podobał,a oni piali z zachwytu...

ocenił(a) film na 10
kolekpn

Jak dla mnie rewelacja :)
Byłem z koleżanką na nim wczoraj, mielismy spory dylemat co wybrac, ostatecznie wybralismy " Weekend". Nie żałujemy tego wyboru :)
Świetna gra aktorów, sceny - przyznam nagrane jak w zadnym filmie polskich o tematyce kryminalnej. Uwazam ze Cezary Pazura wykonal fenomenalna robote, film naprawde mu sie udal. Z przyjemnoscia pojde jeszcze raz :)

ocenił(a) film na 1
r00fi

specjalnie po to mały polaczyno załozyłes konto na filmwebie ? Jak dorosniesz moze zrozumiesz ze nie warto robic sobie dupy z mordy za kilka groszy !

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

Ralph.. oj wstyd, zeby 14-latek mial wiecej logicznych argumentow od ciebie ;< zachowujesz sie jak klasyczny troll - zero argumentow, bredzisz jak dziecko we mgle, czepiasz sie mojego wieku... zalosne ;d

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

nie mam nic do twojego wieku to był żarcik co do argumentów człowieku otworz oczy i zobacz co sie dzieje, chyba ze tez nalezysz do zachwalajacej kliki za grosidła co zmienia postac rzeczy .

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

ja po prostu nie widze powodow, zeby kogokolwiek oskarzac, ja rownie dobrze moglem dostawac za to kase, tez ten film chwalilem, chyba najczesciej udzielalem sie na tym forum, broniac filmu. ale ze nie jestem klakierem, choc mnie o to oskarzano, wiec nie sadze, ze sa jakies powody do oskarzania o to innych

ocenił(a) film na 7
de_niro_fan_500

Nom dość często ech Iloczyn ja mam powoli takie wrażenie że ludzie czepiają się reżysera albo tym którym to się podobało i ich krytykują.Jestem ciekawy jak niektóre czternastolatki obejrzały ten film

ocenił(a) film na 1
kolekpn

A zapylaj sobie i miliard razy ,ale przestań mydlić ludziom oczy bo oni tracą na to to forsę a ty pewnie masz za darmo :) :)

ocenił(a) film na 9
kolekpn

heh.
Aż żal czytać te Wasze komentarze. Ogarnijcie się kur*a ludzie!
Znacie takie słowo jak TOLERANCJA? Wiadomo, że każdy nie ma takiego samego gustu, jednym się to coś podoba innym nie - proste.
A to pie*dolenie, że ktoś dostaje kase za pisanie pozytywnych opinii filmowi to już w ogóle jakaś żenada, na to stać tylko polskiego widza.

Mnie film się bardzo podobał, wy*ebane mam na te Wasze krytykowanie, które powstanie zaraz pod postem. Dawno w polskim kinie nie widziałem tak fajnej produkcji. Krew mnie zalewa jak widzę kolejne twory polskiej kinematografii (komedie romantyczne, jedna podobna do drugiej)
Może żarty z Weekendu nie przypadną wszystkim do gustu, ale o dziwo na seansie, na którym byłem, cała sala kilka razy wybuchała gromkim śmiechem (była prawie zapełniona).

Pomimo wszystko, polecałbym film obejrzeć bez negatywnego nastawienia, a poddanie ocenie po obejrzeniu - nie przed.

ocenił(a) film na 7
sliwkaaa1

niestety wierz niektórzy nie znoszą sprzeciwu np. ja xD

ocenił(a) film na 7
michal fan

*wiesz

ocenił(a) film na 1
sliwkaaa1

Hmm... Żyjemy w dwóch różnych światach. Ja byłam dzisiaj w Multikinie. Na sali było 5 osób, w tym 2 pary. Nikt się gromko nie śmiał. Wszyscy powołują się na gromki śmiech i pełną salę. Ja tego nie doświadczyłam. I jestem ciekawa, które dowcipy się spodobały? Pytam szczerze, bez uszczypliwości. Np. jak 4 facetów jechało windą i jeden a nich pierdzi, i mówi "Jestem spięty przed akcją"?

ocenił(a) film na 1
Lentoo

A teraz uwaga uwaga, coś dla ludzi o mocnych nerwach: http://www.lansik.pl/22131/pazura-moj-film-sie-ludziom-podoba/
To po prostu trzeba przeczytać, żeby dojść do wniosku, że Pazura musi brać jakieś prochy, bo na trzeźwo nawet przygłup tego nie powie. Nigdy nie był Pazura moim idolem, ale teraz mam już na niego niesmak. Kompromitacja na wiele lat.

ocenił(a) film na 7
joppa

Byłem na weekendzie i mi się bardzo podobał nie wiem jak taki film może zanudzać.{Tak Pazura daje mi za każdy post kasę}

ocenił(a) film na 1
michal fan

dawnymi czasy chłop wpie.dalal z podlog i nie narzekał dla pana natomiast coś takiego było szczytem poniżenia i obrzydliwosci i tyle na temat tego czy ci sie podobal ten film czy nie !

ocenił(a) film na 7
Ralph_S_

mam wrażenie że ty czepiasz się tym którym to się podobało a nie filmu

ocenił(a) film na 1
michal fan

jestem zbulwersowany iloscia klamliwych postwó na tym forum tyle, poza tym dziwi mnie osychika każego osobnika którey zachwyca sie smakiem zielonej kiełbasy . Nie potrafie tego pojac .

ocenił(a) film na 1
michal fan

michalfan, przełam się, ten jeden raz i napisz, ile można skasować za post? Wiele osób tu jest po prostu ciekawych, a chyba i tak wszyscy z głową na karku wiedzą, że to sponsoruje Cezar polskiego kina.

ocenił(a) film na 7
joppa

nom jak już napisałem że mi płaci ta cena za jeden post wynosi 0,0001 grosza xD

ocenił(a) film na 1
michal fan

wygrales talon na k.rwe i balon hahahahaha lae smieszny teks kon by sie usmial !!!!

ocenił(a) film na 7
Ralph_S_

wiesz akurat ten tekst jakoś mi się nie podobał ale wiesz nie wszystko musi mnie bawić zauważ że to pierszy film pazury

ocenił(a) film na 7
michal fan

*pierwszy

ocenił(a) film na 6
michal fan

wiesz po czym rozpoznac przekupionego i nie przekupionego internaute, ktoremu podobal sie ten film? Otoz ten film za nic nie zasluguje na 10/10, dawanie takiej oceny jest skrajnym debilizmem, porownywalnym tylko i wylacznie do dawania 1/10. Masz zero argumentow, wiec zamilcz, bo tobie chyba naprawde placa za te posty, jesli tak to wyslij mi na priva wiadomosc, jestem ciekaw ile bym zarobil, gdybym sie sprzedal... przez takich jak ty to kazdego beda posadzali o 'korupcje', wiec jesli nie jestes przekupiony to zmilknij dla dobra filmu i wiarygodnosci mnie, innych filmwebowiczow z lekkim poczuciem humoru i Cezarego Pazury, bo w tej chwili jedynym powodem, zeby nie wierzyc w to, ze kupuje posty jest moja niezmierna sympatia do niego.

ocenił(a) film na 7
de_niro_fan_500

Na moją ocenę filmu wpłynęło kilka czynników :
-To jego pierwszy film
-Podoba mi się pomysł żeby to kręcono w Łodzi{Klimat}
-Dobre teksty
-Interesujące gwiazdy{Socha,Małaszyński}
-Lubie Cezarego P.
-Oraz dużo mi zapłacili xD

ocenił(a) film na 7
michal fan

oraz mam słoność do podwyższania ocen

ocenił(a) film na 6
michal fan

czyli tak jak mowilem: zero argumentow na temat filmu
a tak wgl obnizylem ocene na 8/10, uznalem ze 9/10 to przesada ;d

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

De niro wiedzialem ze cie pokacham^^

ocenił(a) film na 7
de_niro_fan_500

nom możliwe ale ja często daje filmowi 10/10

ocenił(a) film na 6
michal fan

i to prawdopodobnie glowny powod, dla ktorego i ten tak oceniles.
Ralph - zrozumialem twoja frustracje...

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

de niro w pewnym sensie to flustracja co do moich uczuc do twojej osoby sa stałe, pogadajmy moze o innych filmach nie ma sesnsu sie zjadac na Weekendzie

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

to wynika z twojego braku tolerancji ;)

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

chyba oszalales, jesli jestes prawdziwym de niro fanem oczekuje wiekszej dawki zrozumienia sam jestem fanem de niro !

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

każdy kto widział 'Przebudzenia' albo 'Goraczke' nim jest...

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

Kurcze, a myślałem że DeNiro kocha się za Taksówkarza i Przylądek Strachu. Gorączka to raczej niechlubne dzieło Robcia.

ocenił(a) film na 6
joppa

skoro tak sadzisz ;d ja fanem De Niro zostalem po jego roli w 'Przebudzeniach', ktora uwazam za jego najlepsza. Taksowkarz to oczywiscie tez arcydzielo ;) Przyladku Strachu wciaz nie obejzalem ;<
Musialem sie bardzo wysilic zeby sie domyslic kim jest 'Robcio' ;d

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

Przebudzenia zajebisty filmik, kazda rola De niro to majstersztyk acz i w crapie czasami sie pojawi